Αλλαξε ιδιοκτησια ο "γαυροσ"

13:24 5/10/2015 - Πηγή: Fimotro
ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΚΔΟΤΗΣ Ο ΠΙΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ
ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΜΕ ΣΤΗΛΕΣ ΟΙ ΧΡ. ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, Μ. ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
Υπό νέα ιδιοκτησία κυκλοφορεί από χθες η εφημερίδα «Γαύρος», η οποία εκδόθηκε πριν από πέντε χρόνια από τον Αντώνη Πίκουλα. Το «ερυθρόλευκο» έντυπο, όπως και το...
ομώνυμο site, πέρασαν σε νέα εταιρεία,
η οποία ήδη ετοιμάζει σειρά αλλαγών, σε πρώτη φάση στην εφημερίδα.
Συγκεκριμένα, από την επόμενη εβδομάδα ο «Γαύρος» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε νέο (μοντέρνο) σχήμα, ενώ θα γίνει και ριζικός ανασχεδιασμός με την προσθήκη νέων στηλών.
Εκδότης του φύλλου παραμένει ο «άρρωστος Γαύρος» -όπως αυτοπροσδιορίζεται- Αντ. Πίκουλας, ενώ τη διεύθυνση θα έχουν ο Ν. Κώτσης και ο Γ. Μανιάτης, με μακρά θητεία στον «Πρωταθλητή». Από κει και πέρα, η ομάδα της «ερυθρόλευκης» εφημερίδας θα ενισχυθεί με πασίγνωστους «Γαύρους».
Για παράδειγμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από χρόνια επιστρέφει σε έντυπο η ιστορική στήλη που επιμελούνταν στο «Φως» ο δημοσιογράφος Μ. Γαβαθιώτης. Επίσης, στο δυναμικό του φύλλου θα προστεθεί ο συνάδελφος Γ. Φραγκουλόπουλος, ο οποίος θα ασχολείται με θέματα που σχετίζονται με τα θεσμικά όργανα του ποδοσφαίρου.
Στον νέο «Γαύρο» θα έχει παρουσία με μια καυστική στήλη ο Π. Κωστόπουλος, ενώ τη δική τους δημοσιογραφική «γωνιά» θα αποκτήσουν ο Χρ. Φερεντίνος και ο Ανδ. Παπαδόπουλος. Μετά από χρόνια, στις σελίδες της «ερυθρόλευκης» εφημερίδας θα επιστρέψουν οι δημοσιογράφοι Μ. Τσαμόπουλος και Γ. Παπαγιάννης, ενώ σε καθημερινή βάση θα υπάρχει παρουσία και του «Χάρου της 7».
Πέραν του ανασχεδιασμού και της προσθήκης νέων προσώπων, το ημερήσιο φύλλο του «Γαύρου» θα εισέλθει και στο πεδίο των προσφορών. Το ίδιο θα ισχύσει για την κυριακάτικη έκδοση, η οποία θα είναι ενισχυμένη, σε επίπεδο ύλης και προσφορών.
Το προσεχές διάστημα, θα πραγματοποιηθεί και καμπάνια προώθησης της ανανεωμένης εφημερίδας. Η διανομή της θα γίνεται από το πρακτορείο «Αργος», του οποίου η συμβολή ήταν καθοριστική στην υλοποίηση της συμφωνίας, που είχε ως συνέπεια να μπει σε νέα εποχή ο «Γαύρος».
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα