Αδιαβαστοσ!

10:11 14/4/2016 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
έσπευσε ο Γ. Κουμουτσάκος να κάνει σκληρή αντιπολίτευση (και) χθες, διαλέγοντας αυτήν τη φορά το θέμα του λουκέτου που έβαλε η Ηλεκτρονική Αθηνών. Φυσικά κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ...
Του παραθέτω λοιπόν ένα απόσπασμα από δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Ηλεκτρονική
Αθηνών το περασμένο καλοκαίρι, όπου αναφέρετε στο... θετικό αντίκτυπο των capital control στον κλάδο τους και στην επιχείρησή του.
Επίσης θα προτείνω στον κύριο Κουμουτσάκο να ανατρέξει στο αρχείο του τύπου ή του υπουργείου οικονομικών και να ανασύρει εκείνη την υπόθεση με το σκάνδαλο υπεξαίρεσης ΦΠΑ στο οποίο ενεπλάκησαν συνολικά 23 εταιρείες, μεταξύ των οποίων και η Ηλεκτρονική Αθηνών! Το 2013 της καταλογίστηκε από το ΣΔΟΕ πρόστιμο ύψους 79 εκατομμυρίων ευρώ για εικονικές συναλλαγές που άγγιζαν τα 40 εκατ. ευρώ – ένα πρόστιμο που εν τέλει μειώθηκε περίπου στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ μετά από παρεμβάσεις (από ποιον;), όμως στιγμάτισε την εταιρεία ανεπανόρθωτα!
Λοιπόν δεν ξέρω αν ο κύριος Κουμουτσάκος είναι βιαστικός, ή έχει κακούς και βιαστικούς συμβούλους, αλλά όλοι μαζί μοιάζουν ανόητοι με το είδος της αντιπολίτευσης που κάνουν. Και πολύ καλά τους τα είπε το fimotro από την πρώτη στιγμή.
Δεν μπορεί το άθλιο managment ενός κακού επιχειρηματία να γίνεται πεδίο κριτικής στο της αντιπολίτευσης.
Τα πράγματα είναι απλά, οι μεγάλες αλυσίδες και τα σούπερ μάρκετ, ανοίχτηκαν πολύ περισσότερο από όσο μπορούσαν ακολουθώντας ανύπαρκτα πλάνα και με σκοπό να κλείσουν όλους τους μικρούς, και στο τέλος κατέληξαν να κλείσουν οι ίδιοι.
Καλό είναι ο κύριος Κουμουτσάκος να είναι περισσότερο μελετηρός πριν ασχοληθεί με κάποιο θέμα.
Ευχαριστώ
Keywords
Τυχαία Θέματα