Toποθετηση γενικων γραμματεων στα υπουργεια οικονομικων και εσωτερικων...

19:56 17/6/2014 - Πηγή: Fimotro
Την τοποθέτηση νέων γενικών γραμματέων στα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών ανακοίνωσε την Τρίτη η κυβέρνηση. Ειδικότερα, σε Γενικές Γραμματείες που υπάγονται στο υπουργείο Οικονομικών...
και στο υπουργείο Εσωτερικών ορίζονται:

Γενικός γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής ο Μανώλης Μαματζάκης, καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο Πανεπιστήμιο του Sussex, υπεύθυνος του τομέα Τραπεζικής.

Η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου, η οποία κατείχε και τη θέση του γγ Δημοσιονομικής Πολιτικής, παραμένει στη Γενική Γραμματεία του υπουργείου Οικονομικών.

Γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης
Διοίκησης Κρήτης, ο Γρηγόρης Ροκαδάκης, γιατρός.

Γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου ο Σπυρίδων Σπυρίδων, μαθηματικός, πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος και δήμαρχος Πόρου.

Επίσης, επικεφαλής του ΣΟΕ (Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων) ορίζεται ο Χριστόδουλος Στεφανάδης (είναι εξάδερφος του καθηγητή Καρδιολογίας Χριστόδουλου Στεφανάδη που ανέλαβε σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα Υγείας και Παιδείας). Ο έος επικεφαλής του ΣΟΕ είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, πρόεδρος του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Διοικητικής Τραπεζικής του ίδιου πανεπιστημίου.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα