To "παρων" που δηλωνει στις πολιτικες εξελιξεις σημαινει οτι ενδιαφερεται να επιστρεψει;

22:38 6/3/2016 - Πηγή: Fimotro
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΜΟΥΡΟΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ... ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ BLOG!!!
Στα ψιλά πέρα η πρόθεση του Α. Σαμαρά να επιστρέψει στις πολιτικές εξελίξεις. Ενώ τα περισσότερα ΜΜΕ εστίασαν τα ρεπορτάζ τους στις επιθέσεις που...
εξαπέλυσε ο Α. Σαμαράς
από την Καλαμάτα στον πρωθυπουργό, η ουσία βρίσκεται αλλού., Στο ότι δήλωσε "παρών" στις πολιτικές εξελίξεις μόλις μερικούς μήνες μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ.
Ο πρώην πρωθυπουργός με την πρώτη του μεγάλη πολιτική ομιλία στην Ελλάδα, ένα χρόνο σχεδόν μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, δήλωσε ουσιαστικά παρών στο πολιτικό σκηνικό. «Ξέρω τις δυσκολίες, γιατί πάλεψα με «θεούς και δαίμονες». Αλλά κράτησα τη χώρα όρθια... Είδα πολλές φορές την κρίσιμη στιγμή να μου «τραβάνε το χαλί κάτω από τα πόδια».Όχι μία, πολλές φορές.Κι από πολλές πλευρές...Αλλά κράτησα και την παράταξη όρθια και τη χώρα όρθια, φέρνοντας την Πατρίδα μου σε πολύ καλύτερο σημείο απ’ ό,τι την παρέλαβα» τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο Α. Σαμαράς που είπε ότι υπηρέτησε τη χώρα, όχι στα εύκολα, αλλά στα δύσκολα και σημείωσε με μεγάλη ένταση, ότι την παρέδωσε σε πολύ καλύτερη θέση απ’ ό,τι τη βρήκε και αναφέροντας την αποστροφή από τον όρκο των νέων την αρχαίας Αθήνας: «την πατρίδα ουκ ελλάττω παραδόσω...», είπε με νόημα: «Έτσι πολιτεύθηκα πάντα. Και έτσι θα εξακολουθώ να πολιτεύομαι...».
Σ.Σ. Fimotro : Ο Σαμαράς έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει, όμως ελπίζουμε ότι όλοι αυτοί οι... καραγκιοζοπαίκτες που είχε επί χρόνια δίπλα του και ειδικά ο αγράμματος Μουρούτης με τον άχρηστο Χρύσανθο δεν θα ονειρεύονται ξανά εξουσία. Γιατί εάν το δούμε και αυτό πραγματικά θα το κλείσουμε το blog!
Keywords
Τυχαία Θέματα