Ti λενε κατοικοι και ατυνομια για την κυριακατικη ενταση στις σκουριες...

08:10 13/5/2013 - Πηγή: Fimotro
Τέσσερις αστυνομικοί φέρονται να τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των νέων επεισοδίων στο δάσος των Σκουριών και μάλιστα ο ένας από αυτούς από σκάγια κυνηγετικού όπλου! Οι κάτοικοι, όμως, κάνουν λόγο για προβοκάτσια και κατηγορούν τους αστυνομικούς ότι πυροβόλησαν εναντίον τους με πλαστικές σφαίρες!...
Η κατάσταση βρίσκεται για μια ακόμη φορά εκτός ελέγχου με κάθε πλευρά να υποστηρίζει εντελώς διαφορετικά πράγματα από την άλλη! Τα νέα επεισόδια ξέσπασαν όταν περίπου 500 άτομα συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τις προσαγωγές
τριών γυναικών νωρίτερα από τη χρήση χημικών τα οποία ρίχνονταν σε ευθεία βολή. Κατήγγειλαν, μάλιστα, τους άνδρες των ΜΑΤ για χρήση πλαστικών σφαιρών.

Από την πλευρά της, η Αστυνομία αρνείται ότι χρησιμοποίησε πλαστικές σφαίρες και εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία προσήγαγε τέσσερις διαδηλωτές:

«Αγνωστα άτομα προκάλεσαν επεισόδια και επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών δυνάμεων που είχαν διατεθεί για τη λήψη μέτρων τάξης. Τραυματίστηκαν 4 αστυνομικοί εκ των οποίων ο ένας από σκάγια ενώ προσήχθησαν 3 άτομα από την περιοχή Σκουριών Χαλκιδικής».

Οι κάτοικοι, πάντως, μιλούν για προβοκάτσια και υποστηρίζουν πως δεν υπήρχε διαδηλωτής που να έφερε όπλο. Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ η ΕΛΑΣ επιστράτευσε ελικόπτερο από την Αθήνα, το οποίο εποπτεύει από αέρος όλο το Κάκαβο.
Keywords
Τυχαία Θέματα