Τι λένε τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός Τα πράγματα αλλάζουν στο τοπίο των επαγγελματικών σας, καθώς μια νέα ευκαιρία σας γεμίζει τα μυαλά με ιδέες και πιθανότητες, που μέχρι πριν λίγο δεν περνούσαν καν απ’ το μυαλό σας. Μη βιαστείτε να απαντήσετε σε προτάσεις. Η κατάσταση των ερωτικών σας χρειάζεται μια μικρή ώθηση από τη μεριά σας για να εξελιχθεί όπως θέλετε.

Ταύρος Δώστε σε έναν φίλο σας αυτό που χρειάζεται, αλλά φροντίστε στην πορεία να μη θυσιάσετε ό, τι πολυτιμότερο έχετε. Η βοήθεια προς τους άλλους έχει πάντα ένα όριο, όσο μεγάλη κι αν είναι η

ανάγκη τους. Σε ήρεμη φάση τα οικογενειακά σας. Οι εξισορροπιστικές κινήσεις σας επιτέλους πιάνουν τόπο.

Δίδυμος Αν μπορείτε, κάντε μια μικρή διακοπή από τη δουλειά ή κάποια άλλη καθημερινή υποχρέωση, και ρίξτε το βάρος στον εαυτό σας. Υπάρχει ένα θέμα, που όσο κι αν κάνετε τα στραβά μάτια, θα σας απασχολεί μέχρι να το λύσετε. Μην κυνηγάτε αυτούς που προφανέστατα θέλουν την ηρεμία τους. Δώστε τους το χώρο και το χρόνο που χρειάζονται.

Καρκίνος Έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά σήμερα, γιατί οι χρήσιμες ειδήσεις καταφθάνουν η μία μετά την άλλη, και πρέπει να τις αξιοποιήσετε με κάθε κόστος. Μην βασίζεστε σε άλλους, ειδικά σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Μη γυρίσετε την πλάτη στους Σκορπιούς που σας προσεγγίζουν τώρα, είτε ερωτικά, είτε με φιλικές διαθέσεις.

Λέων Η πρόοδος που διαγράφετε στον επαγγελματικό τομέα είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά θα είναι λάθος να περιμένετε άμεσα την εξαργύρωσή της. Κάντε λίγη υπομονή ακόμα, και ο κόπος σας θα αναγνωριστεί από εκείνους που πρέπει. Η Αφροδίτη δίνει νέα διάσταση στο φλερτ, κινητοποιώντας σας να απολαύσετε περισσότερο απ’ ό, τι συνήθως το ερωτικό παιχνίδι.

Παρθένος Μην περιμένετε μονίμως τους άλλους να εκτεθούν, Παρθένοι. Αυτή τη φορά, οφείλετε να παραμερίσετε πρώτοι εγωισμούς και κόμπλεξ, και να εκδηλωθείτε, χωρίς απαραίτητα να σας δώσει το σχετικό ερέθισμα η άλλη πλευρά. Ένας τεχνικός υπολογισμός σας πέφτει έξω, αναγκάζοντάς σας να πιάσετε μια αρκετά κοπιαστική δουλειά από την αρχή.

Ζυγός Κάποιες φορές, είναι προτιμότερο να σας θεωρούν χαζούς και ανίκανους, από το να καταλαβαίνουν τη δύναμή σας και να προσπαθούν να την εκμεταλλευτούν. Χρησιμοποιήστε τα προτερήματά σας με έξυπνο τρόπο, Ζυγοί. Ο Κρόνος σταθεροποιεί τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και σας απαλλάσσει από ένα αρκετά μεγάλο βάρος. Μην αντισταθείτε, για κανένα λόγο. Σκορπιός Τα θέματα υγείας και ευεξίας γίνονται τώρα πιο επίκαιρα από ποτέ, και η γενικότερη συγκυρία σας εφιστά την προσοχή σ’ αυτόν τον τομέα. Έχετε τη δύναμη να υπερβείτε τον εαυτό σας και να επιφέρετε σπουδαία βελτίωση στη ζωή σας. Μην κολλάτε σε λεπτομέρειες και χαζές συνήθειες. Δώστε βάση στα λεγόμενα ενός μεγαλύτερου σε ηλικία Τοξότη. Ξέρει καλά τι σας λέει. Τοξότης Ξέρουμε όλοι πόσο σας αρέσει να έχετε το πάνω χέρι, αλλά αυτή τη φορά, Τοξότες, θα πρέπει να το ξεχάσετε. Ξεπεράστε τον εγωισμό σας και αφήστε το πρόσωπο που σας έλκει ερωτικά να απολαύσει την εξουσία του πάνω σας. Δεν θα κρατήσει για πολύ, άλλωστε. Μια μικρή επαγγελματική ανατροπή θα σας χαλάσει τη διάθεση, αλλά θα βρείτε τον τρόπο να την επανορθώσετε. Αιγόκερως Ένα σχέδιο που ετοιμάζετε εδώ και καιρό, πάει λίγο πίσω, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας ανησυχήσει. Τα πράγματα θα ξαναβρούν τους κανονικούς τους ρυθμούς, αρκεί να απαλλαχθείτε από εκείνους που σας υπονομεύουν. Ο Άρης καλλιεργεί ανταγωνιστικό κλίμα στον χώρο της δουλειάς, το οποίο, όμως, αναμένεται να σας ευνοήσει ιδιαίτερα. Υδροχόος Ο δρόμος προς τη συναισθηματική σας ανεξαρτησία θα είναι μεγάλος, Υδροχόοι, και σίγουρα θα ‘χει αρκετά εμπόδια. Ό, τι κι αν γίνει όμως, κάντε τα αδύνατα δυνατά για να παραμείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας και να μην γυρίσετε το βλέμμα σας πίσω. Η δουλειά σας γίνεται κάπως πιο απαιτητική τώρα, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Ιχθύς Είναι πολλοί εκείνοι που θα σπεύσουν να σας πουλήσουν έρωτες και αγάπες, αλλά ελάχιστοι εννοούν αυτά που λένε. Κρατήστε μικρό καλάθι, Ιχθείς, και αφήστε τις πράξεις να μιλήσουν από μόνες τους. Μια καινούργια γνωριμία σας προσφέρει έναν εναλλακτικό τρόπο θέασης των πραγμάτων, αλλά οι παλιές συνήθειες θέλουν κόπο για να αποκηρυχθούν. Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα