Ti eiπε σημερα στο mega ο φλαμπουραρης για την τεχνικη του εταιρεια

09:43 16/9/2015 - Πηγή: Fimotro
"ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ"
Να εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με την τεχνική εταιρεία στην οποία είναι μέτοχος προσπάθησε σήμερα ο Α. Φλαμπουράρης...
Παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά στο πρωινό ενημερωτικό του Mega, εξήγησε ότι «όταν τη Δευτέρα 26 του Γενάρη μου ανακοινώθηκε ότι υπουργοποιούμε σήμερα ή αύριο, εγώ έτρεξα αμέσως και έκανα τις εξής ενέργειες. Έδωσα εντολή να φύγω από το ΔΣ της εταιρείας, να πάει να κατατεθεί το πτυχίο
ΜΕΚ, είναι το πτυχίο του εργολάβου στο ΥΠΕΧΩΔΕ, τρίτον μεταβίβασα το μετοχολόγιο, έκλεισα το επάγγελμα του ιδιώτη μηχανικού, τακτοποίησα εκκρεμότητες με ΙΚΑ, ΤΣΜΕΔΕ και υπέβαλλα τα χαρτιά μου για την συνταξιοδότησή μου».
Ερωτηθείς από τον Γ. Οικονομέα για τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, ο Α.Φλαμπουράρης υποστήριξε ότι η εφημερίδα δεν τον πήρε τηλέφωνο να εξηγήσει τι ακριβώς έχει γίνει!
Σχετικά με το εάν ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' Αθήνας επηρέαζε θετικά λόγω της υπουργικής του ιδιότητας την εταιρεία, απάντησε ότι σε έγγραφο της εταιρείας που εστάλη για διαφύλαξη του κύρους της, «αποδεικνύεται ότι όχι μόνο αν ήμουν εγώ μέτοχος δεν μπορούσα να επηρεάσω, αλλά επηρέασα και αρνητικά, διότι ενώ δικαιούνται με βάση το νόμο να πάρουν 10% προκαταβολή, κάνανε την αίτηση και δεν πήραν τίποτα».
Keywords
Τυχαία Θέματα