Thλεφωνημα για δυο βομβες στο ξενοδοχειο royal olympic...

21:00 11/4/2014 - Πηγή: Fimotro
...ΕΚΤΑΚΤΟ...
Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές, καθώς στις 19:44 το βράδυ της Παρασκευής, άγνωστος τηλεφώνησε στην ιστοσελίδα zougla και στην Ελευθεροτυπία και είπε ότι ...
σε τρία τέταρτα θα εκραγούν δύο βόμβες στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στους Στύλους του Ολυμπίου
Διός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ξενοδοχείο είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί, στις 20:00, η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής.

Όπως έγραφε από το πρωί το protothema.gr, μετά την πρώτη έρευνα για το χθεσινό χτύπημα στην καρδιά της Αθήνας οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρξουν σύντομα νέες επιθέσεις με αυτοκίνητα-βόμβες και στόχους οικονομικού ενδιαφέροντος ή αστυνομικούς.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, θεωρούν βέβαιο ότι την ενέργεια την οργάνωσε ο Νίκος Μαζιώτης με την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών. Ο τρόπος που έδρασαν, η βόμβα, τα δύο τηλεφωνήματα, το δρομολόγιο διαφυγής με μοτοσικλέτα που δεν εγκαταλείφθηκε «φωτογραφίζει» Μαζιώτη ο οποίος επαναλαμβάνει τον τρόπο δράσης του Επαναστατικού Αγώνα. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί μια πιθανή συνεργασία του Νίκου Μαζιώτη με τον Χριστόδουλο Ξηρό σε μια προσπάθεια συστράτευσης όλων των ανταρτών πόλης σε ένα κοινό μέτωπο για αναβάθμιση της δράσης τους.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα