Th γαδα επισκεφθηκε ο αλεξανδρος μωραϊτακης

16:42 16/1/2015 - Πηγή: Fimotro
ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ Α' ΑΘΗΝΑΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ
Τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Αλέξανδρος Μωραϊτάκης. Τον υποδέχθηκαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής...

Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας, μαζί με τους βοηθούς του Υποστράτηγο Αρ. Ανδρικόπουλο, Ταξίαρχο Εμμ. Γρηγοράκη και Ταξίαρχο Διον. Λουκόπουλο.
Στην μισάωρη συζήτηση αναλύθηκαν όλα τα ζητήματα που αντιμετωπίζει
ο κλάδος των Αστυνομικών (μισθολόγιο, χαρακτηρισμός του Αστυνομικού Επαγγέλματος ως «Επικίνδυνου και Ανθυγιεινού», αναβάθμιση προγραμμάτων σπουδών των Αστυνομικών Σχολών, εκσυγχρονισμός ατομικού εξοπλισμού και υλικοτεχνικής υποδομής, ασφαλιστικό και αυτοτέλεια του ΤΕΑΠΑΣΑ, κ.α.) αλλά και τα ζητήματα οικονομικής αιχμής που γνωρίζει άριστα ο οικονομολόγος κ. Μωραϊτάκης, οποίος τόνισε τον αγώνα του για να φανεί χρήσιμος για την πραγματική ελπίδα στην Πατρίδα μας.
Στη συνέχεια ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε τις επιτελικές Υπηρεσίες της ΓΑΔΑ, το σύνολο των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, τη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης και το Επιχειρησιακό Κέντρο της Άμεσης Δράσης, την Ομάδα Ζήτα, τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, όπου συνομίλησε με τις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε :
«Ως οικονομολόγος και άνθρωπος της πραγματικής οικονομίας, γνωρίζω πολύ καλά ότι για την αναπτυξιακή και παραγωγική πορεία της χώρας απαιτείται πάνω απ’ όλα ένα ασφαλές περιβάλλον. Οικονομική ανάπτυξη χωρίς ασφάλεια στον τόπο δεν νοείται.
Ο καθημερινός αγώνας των Ελλήνων Αστυνομικών κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, παρέχει αυτό το υψηλό επίπεδο ασφαλείας στους Έλληνες Πολίτες.
Οι δε εξειδικευμένες Υπηρείες παράγουν σπουδαίο έργο στην πρόληψη, έρευνα και καταστολή οικονομικών εγκλημάτων και ιδίως αυτών σε βάρος του Δημοσίου και της εθνικής οικονομίας και εγκλημάτων ή αντικοινωνικών συμπεριφορών, που διαπράττονται μέσω του διαδικτύου.
Απαιτείται, επομένως, η θωράκιση της αστυνομίας, από κάθε άποψη, ώστε να είναι σε θέση να παρέχει υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες ασφαλείας και να συμβάλλει στην ενδυνάμωση των θεσμών, στην Κοινωνική Συνοχή και αλληλεγγύη της Κοινωνίας.
Τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να έχουν την θέση που τους αρμόζει στην ελληνική κοινωνία και για αυτό η Ελληνική Πολιτεία οφείλει άμεσα να πράξει το χρέος της απέναντί τους.
Από την πλευρά μου θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να γίνει πράξη, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του έργου τους, μέσω της αποκατάστασης με ένα νέο μισθολόγιο καθώς και των σχετικών συντάξεων »
Keywords
Τυχαία Θέματα