Ta mhnymata πoy ''kaine'' τον πιστοριους...

20:51 25/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Συνεχίστηκε και την Τρίτη η πολύκροτη υπόθεση που αφορά στο αν ο Όσκαρ Πιστόριους σκότωσε σκοπίμως τη σύντροφό του Ρίβα Στέενκαμπ, διανύοντας...
την τέταρτη εβδομάδα. Μάλιστα, την Τρίτη παρουσίασε στοιχεία ο δικηγόρος του Όσκαρ
Πιστόριους, σύμφωνα με τα οποία οι δύο τους ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του Όσκαρ Πιστόριους διέψευσε στο δικαστήριο οποιουσδήποτε ισχυρισμούς ότι το ζευγάρι περνούσε κρίση και πως ήταν δυστυχισμένο. Ειδικότερα, ο Barry Roux (δικηγόρος του Όσκαρ Πιστόριους) τόνισε ότι ανάμεσα στα 1.700 μηνύματα «αγάπης» μεταξύ του ζευγαριού, μόνο τέσσερα δείχνουν σημάδια διαφωνίας. Όλα αυτά παρουσιάστηκαν ως αντεπιχειρήματα σε στοιχεία που είχε δώσει αξιωματικός της αστυνομίας σχετικά με δεδομένα των κινητών τηλεφώνων του ζευγαριού.

Ο Πιστόριους συνεχίζει να αρνείται πως σκοπίμως σκότωσε τη σύντροφό του Ρίβα, ενώ επιμένει πως νόμισε ότι στο σπίτι μπήκε κάποιος διαρρήκτης.

Η γραμμή υπεράσπισης του Πιστόριους στηρίχθηκε σε γραπτά μηνύματα και κλήσεις ανάμεσα στο ζευγάρι, ωστόσο ο Πιστόριους επέμενε πως είχε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιούσε στο κινητό του, ενώ ειδικοί της Apple μετέβησαν στο δικαστήριο ώστε να το «ξεκλειδώσουν».

Η μητέρα της Ρίβα
Ο δικηγόρος του Πιστόριους εξάλλου, προσπάθησε να αποδείξει ότι ο πελάτης τους και η Ρίβα είχαν διαφωνίες, αλλά αυτές επιλύνονταν πολύ γρήγορα και δεν δινόταν περαιτέρω έκταση.

Να σημειωθεί πως πολλά από τα γραπτά μηνύματα που ανταλλάσσονται μεταξύ του ζευγαριού ήταν στοργικά, όσον αφορά στον τόνο τους, ενώ έδειχναν πως οι δυο τους αγαπιόντουσαν, όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του Πιστόριους την Τρίτη στο δικαστήριο. Ωστόσο, τα μηνύματα σκιαγραφούν τον Πιστόριους ως έναν ιδιαίτερα κτητικό και ζηλιάρη σύντροφο.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του έδωσε στο δικαστήριο και ένα βίντεο το οποίο δείχνει το ζευγάρι να ανταλλάσσει φιλιά μέσα σε ένα κατάστημα, κάτι που κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Τα μηνύματα της Ρίβα που «καίνε» τον Πιστόριους
- «Δεν φλέρταρα με κανέναν σήμερα, νιώθω άρρωστη που το πιστεύεις αυτό» (27 Ιανουαρίου 2013).
- Μερικές φορές φοβάμαι εσένα, αλλά και το πώς αντιδράς σε σχέση με μένα» (27 ιανουαρίου 2013).
- «Θα κάνω τα πάντα για να σε κάνω ευτυχισμένο και "να μην βάλει νερά η βάρκα μας"» (27 Ιανουαρίου 2013).
- «Δεν μπορώ να δέχομαι "επιθέσεις" από τρίτους επειδή βγαίνω ραντεβού μαζί σου, εσύ είσαι το μόνο άτομο που πρέπει να με προστατεύει» (8 Φεβρουαρίου 2013).
Μάλιστα, σε μήνυμά του ο Πιστόριους φαίνεται να της γράφει σε ένα μήνυμα σχετικά με τον πυροβολισμό μέσα σε ετσιατόριο, τον οποίο απέδωσε σε φίλο του: «Άγγελέ μου, μην ανησυχείς, ο Darren είπε παντού ότι είναι δικό του το λάθος».

Η δίκη, που υπολογιζόταν πως θα τελείωνε αυτή την εβδομάδα, έχει αναβληθεί έως την Παρασκευή, ενώ θα συνεχιστεί μέχρι τα μέσα Μαϊου.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα