Omoioς ομοιω...

16:35 10/1/2014 - Πηγή: Fimotro
Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΧΣ...
ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ (ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ) Η ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
Την στήριξή του στη Δικαιοσύνη αλλά και την εμπιστοσύνη του στην πρόεδρο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Αναστασία Σακελλαρίου, στην οποία έχουν απαγγελθεί βαρύτατες κατηγορίες για...
την υπόθεση των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.
Έπειτα
από συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου, κατά την οποία ο κ. Στουρνάρας παρείχε ενημέρωση εν όψει της έλευσης της Τρόικας, τις επόμενες ημέρες, ο υπουργός ρωτήθηκε: «Υπάρχει θέμα με την κυρία Σακελλαρίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας;».
«Κοιτάξτε, εγώ έχω πλήρη εμπιστοσύνη και σεβασμό στη Δικαιοσύνη, αλλά έχω επίσης και πλήρη εμπιστοσύνη στην κυρία Σακελλαρίου, στο ήθος της, στην επαγγελματική της κατάρτιση και κυρίως στη δουλειά που κάνει μέχρι τώρα» απάντησε ο κ. Στουρνάρας.
Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει από αύριο εάν την αποπέμψουν Σαμαράς και Βενιζέλος. Aλλά και να μείνει στη θέση της, με τέτοια κακουργήματα στην πλάτη όλοι "λαμόγιο" θα την αποκαλούν.
Και φυσικά ο Σαμαράς θα πάρει όλη την πολιτική ευθύνη για ένα πρόσωπο που ούτως ή άλλως θα στείλει και για άλλους λόγους στη Δικαιοσύνη ο ΣΥΡΙΖΑ. Χαμός δηλαδή
Keywords
Τυχαία Θέματα