O t. μαυρικος εξηγει τι δεν ειναι η "δεξια"

16:14 24/2/2015 - Πηγή: Fimotro
Με δήλωσή του ότι ο Τάκης Μαυρίκος εξηγεί τους στόχους του νέου κόμματός του και διευικρινίζει τι ΔΕΝ είναι η "Δεξια". "Σίγουρα η κίνηση μας να δημιουργήσουμε τη "ΔΕΞΙΑ", προκάλεσε...
πολλούς τριγμούς ΚΑΙ σε πολλούς. Δεν εξηγείται αλλιώς η προσπάθεια διαφόρων κύκλων και μέσων, να προσπαθήσουν μέσα στην πρώτη κιόλας εβδομάδα εμφάνισης μας, να μειώσουν ή και να απαξιώσουν τη σημασία της προσπάθειας μας. Αυτό και μόνο μας δείχνει ότι κάναμε το σωστό.

Επειδή όμως δεν θέλουμε να τους αφήσουμε με απορίες και
ερωτηματικά, ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Τι πρεσβεύει η ‘’ΔΕΞΙΑ’’.

Η ‘’ΔΕΞΙΑ’’ ΔΕΝ πιστεύει σε κατεστημένα, σε προνομιούχες και σε μη προνομιούχες κοινωνικές ομάδες.

Η ‘’ΔΕΞΙΑ’’ ΔΕΝ πιστεύει στην καλλιέργεια ψυχώσεων, φόβων και ανύπαρκτων κινδύνων, σαν στοιχείων πολιτικής αντιπαράθεσης και επιβίωσης.

Η ‘’ΔΕΞΙΑ’’ ΔΕΝ επιδιώκει την σταθερή και αταλάντευτη προσήλωση σε παραδοσιακές αξίες καιάκαμπτες ιδεολογίες.

Η ‘’ΔΕΞΙΑ’’ επιδιώκει να εκφράσει μια ιδεολογία η οποία να ανταποκρίνεται στις σημερινές συνθήκες της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας, στηριγμένη σε συγκροτημένες κοινωνικές ομάδες, χωρίς να αφήνει τα πάντα να ρυθμίζονται από την ΑΓΟΡΑ, ούτε όμως να καθιστά το ΚΡΑΤΟΣ ως τον μοναδικό πυλώνα ρύθμισης και επίλυσης οικονομικών και κοινωνικών θεμάτων.

Η ‘’ΔΕΞΙΑ’’ ΔΕΝ πιστεύει ότι, η ανάπτυξη, η ανεργία, τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα, τα προβλήματα του περιβάλλοντος, η υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου των ελλήνων, αποτελούν πεδία μονοπωλιακής εκμετάλλευσης από πολιτικές ομάδες ή κινήματα. Είναι προβλήματα που απασχολούν όλους τους Έλληνες και πρέπει να αντιμετωπίζονται από Έλληνες.

Αυτή είναι η ‘’ΔΕΞΙΑ’’.
Keywords
Τυχαία Θέματα