Na παμε με την ''ελια'' και οχι με τη δημαρ...

23:07 5/2/2014 - Πηγή: Fimotro
Το «ναυάγιο» της εκλογικής συνεργασίας με τη Δημοκρατική Αριστερά επισημοποίησε ο πρόεδρος της Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα κ. Ανδρέας Λοβέρδος ...
κατά την συνεδρίαση των κομματικών Οργάνων του κόμματος το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο κ. Λοβέρδος στην αρχική του τοποθέτηση υπογράμμισε: «Συμμετέχουμε
στην ανασυγκρότηση της κεντροαριστερας (Ελιά). Δεν πάμε στο ΠΑΣΟΚ. Δεν πάμε στους "58". Συμμετέχουμε ισότιμα, διακριτά, με αυτονομία του πολιτικού μας λόγου».

Ο κ. Λοβέρδος εξήγησε στα στελέχη του κόμματός του πως το πρόωρο τέλος της συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ ξεκινά από το γεγονός ότι το όνομα που πρότειναν δεν συνιστά συμπαράταξη πολιτικών δυνάμεων, αλλά προσχώρηση σε άλλο κόμμα. Συγκεκριμένα από πλευράς Αγίου Κωνσταντίνου επέμεναν πως στο όνομα του ψηφοδελτίου θα υπάρχει μόνο η ΔΗΜΑΡ. Η απόφαση τον Οργάνων της Νέας Ελλάδας θα ληφθεί αργά το βράδυ της Τετάρτης.

«Όχι» στον Κουβέλη και απο την "Π80"

Επιπλέον «άδοξα» ολοκληρώθηκαν και οι διαβουλεύσεις μεταξύ της ΔΗΜΑΡ και της πολιτικής Κίνησης «Π80». Η «Π80» αμέσως μετά την συνάντηση που είχαν με στελέχη της ΔΗΜΑΡ διευκρίνισαν: «είχαμε την ευκαιρία να επισημάνουμε ότι η συγκρότηση ενός ακόμη "πόλου" της κεντροαριστεράς από την ΔΗΜΑΡ, απέχει πολύ από το big-bang μιας νέας πολιτικής κίνησης στην οποία προσβλέπουμε. Για τον λόγο αυτό, διευκρινίσαμε ότι το Δίκτυο Π80 δεν θα μπορούσε να ενταχθεί σε μια τέτοια κίνηση».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα