N. ΣΑΡΚΟΖΙ : ΘΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ!!!

16:51 2/11/2011 - Πηγή: Fimotro
Aπό το : star.gr
Η κίνηση του Γ. Παπανδρέου να ζητήσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος "έπιασε στον ύπνο", όχι μόνο τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου και την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τους Ευρωπαίους ηγέτες. Μόνο που το "ξύπνημα" ήταν πολύ...
άσχημο και το
ακολούθησαν τα ομαδικά πυρά εναντίον της χώρας μας, που φαίνεται ότι βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Σαρκοζί:"Να ζητήσει συγνώμη:
Ο Νικολά Σαρκοζί, μόλις του ήρθαν τα μαντάτα από την Ελλάδα, "άστραψε και βρόντηξε": "Δεν μπορεί να υπάρξει καμία διαπραγμάτευση με την Ελλάδα", μετά την απόφαση για δημοψήφισμα, είπε χαρακτηριστικά στο έκτακτο υπουργικό συμβούλιο, που συγκάλεσε χθες στο Παρίσι. Και έθεσε ευθέως θέμα με τη χορήγηση της 6ης δόσης στη χώρα μας. "Οι Έλληνες δεν θα εκταμιεύσουν ούτε ένα λεπτό, από την 6η δόση, αν δεν υιοθετήσουν τη δανειακή σύμβαση", είπε χαρακτηριστικά.
Το αποκορύφωμα όμως είναι ότι ο Γάλλος πρόεδρος, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, φαίνεται διατεθειμένος να απαιτήσει μία "συγνώμη", από τον Παπανδρέου για την απόφαση (ενν. δημοψήφισμα) που έφερε θύελλα σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο στην Ευρώπη και που όπως είπε ο Γάλλος πρόεδρος αναστάτωσε τις αγορές.

"Οργισμένη" και η Μέρκελ:
Και αν ο Σαρκοζί είναι εκτός εαυτού δεν πάει πίσω ούτε η Άνγκελα Μέρκελ. Σύμφωνα με τη "Bild", η Γερμανίδα καγκελάριος είναι οργισμένη και αιφνιδιασμένη με τον Έλληνα πρωθυπουργό. Τώρα αυτό που ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση είναι να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της και ποιος είναι ο δρόμος που θέλει να ακολουθήσει η Ελλάδα. Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στο Βερολίνο είναι ότι το ZDF κάνει αναφορά στο πρωτοσέλιδο της "Ελευθεροτυπίας" με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον τίτλο "Ο άνθρωπος του χάους".

Θα καλοπεράσει ο Παπανδρέου στις Κάννες σήμερα...
Keywords
Τυχαία Θέματα