Mono oi ηλιθιοι δεν θελουν ανταγωνιστικο πρωταθλημα!

22:44 26/3/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Νίκος Γέμελος
(από το : novasports.gr)
26 Μαρτίου σήμερα και ουσιαστικά το πρωτάθλημα έχει τελειώσει γνωρίζοντας σχεδόν τα πάντα. Τον πρωταθλητή, τις ομάδες που θα παίξουν στα πλέι-οφ, Παναθηναϊκός, Ατρόμητος, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ αλλά και τις δύο από τις ομάδες που θα...
υποβιβαστούν, η Δόξα Δράμας και
η Κέρκυρα. Όλα αυτά μόλις την 26η αγωνιστική σε ένα πρωτάθλημα που όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι χειρότερο του χρόνου.
Και αναρωτιέμαι τώρα εγώ ο αδαής αλλά και το πλήθος των φίλων του ποδοσφαίρου και όχι των φανατικών κάφρων, που θέλουν να βλέπουν ωραία μπαλίτσα και γκολ όπως αυτά που είδαμε την περασμένη αγωνιστική και το εκπληκτικής ομορφιάς ποδόσφαιρο που παίχτηκε στο Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, που θα πάει αυτή η ιστορία. Με έναν Ολυμπιακό μόνο και έρημο να συναγωνίζεται ουσιαστικά τον δικό του εαυτό έχοντας έναν πρόεδρο «τρελό» ο οποίος και αυτός να είναι σε δίλλημα σε ότι αφορά τις ενέργειες που πρέπει να κάνει για την νέα χρονιά.

Τι να κάνω σου λέει ο Μαρινάκης; Να ρίξω εκατομμύρια να φέρω παιχταράδες σε ένα πρωτάθλημα που θα παίζω μόνος μου για να πάρω τον τίτλο από τον Νοέμβριο; Ούτως ή άλλως το έχω πει κατ’ επανάληψη ότι η Ευρώπη και μία ενδεχόμενη καλή πορεία είτε στις 16 καλύτερες ομάδες του Champions League είτε στα προημιτελικά του Europa League είναι και θέμα τύχης και συγκυριών. ʼρα λοιπόν εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι όλα όσα συμβαίνουν σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ʼρη και γενικότερα στις περισσότερες ομάδες της Λίγκας που δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν μόνο κακό μπορεί να κάνει όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά γενικότερα στο σύνολο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και επειδή αν μη τι άλλο ο Μαρινάκης επιχειρηματικά είναι χρόνια μπροστά από πάρα πολλούς ευελπιστεί ότι σύντομα θα βρεθεί λύση για όλους αυτούς έτσι ώστε η δική του ομάδα να μπορεί μέσω του ανταγωνισμού να γίνει καλύτερη. Σε διαφορετική περίπτωση ο Ολυμπιακός μπορεί να παίρνει για τα επόμενα χρόνια άνετα το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και χωρίς προβλήματα αλλά στην Ευρώπη πάντα θα ευελπιστεί σε μια καλή βραδιά για να μπορέσει να ελπίζει σε κάτι καλό από τη στιγμή που δεν υπάρχει ανταγωνισμός στο πρωτάθλημα που μετέχει. Και για να εξηγούμαστε ο Μαρινάκης είναι ο πρώτος που θέλει να έχει ομάδες οι οποίες μπορούν να ανταγωνιστούν τον Ολυμπιακό και όχι ομάδες που θα γίνονται έρμαιο στο πέρασμα του.
Keywords
Τυχαία Θέματα