LIBERATION : "ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο Γ', ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΙΚΡΟΣ"!

13:56 4/11/2011 - Πηγή: Fimotro
«Παπανδρέου ο Γ', Γνωστός και ως "ο Μικρός"». σχολιάζει σήμερα η γαλλική LIBERATION, η οποία σχολιάζει τις κινήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, μετά την απόφαση του να πάρει πίσω το δημοψήφισμα.Το γερμανικό SPIEGEL αναφέρεται στην ακύρωση της διεξαγωγής...
δημοψηφίσματος από τον Έλληνα πρωθυπουργό και στην πρόθεση της ΝΔ
να προχωρήσει σε μεταβατική κυβέρνηση. «Είναι μια ελληνική τραγωδία ή μία κωμωδία;» αναφέρει στο δημοσίευμα του. «Τουλάχιστον οι πολίτες έγιναν θεατές σε ένα μοναδικό πολιτικό θέαμα στην Αθήνα» τονίζει.
Αντίστοιχο σχόλιο κάνει στο τίτλο της και η LE FIGARO αναφέροντας: «Ο Παπανδρέου αποφεύγει μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας». Η βρετανική εφημερίδα GUARDIAN αναφέρει στους τίτλους της : «Η Ελλάδα μπορεί να αφήσει το ευρώ , παραδέχονται οι αρχηγοί» , «Ο Παπανδρέου αφήνει το Ελληνικό δημοψήφισμα καθώς ανοιχτός πόλεμος ξεσπάει στο κόμμα του», «Ελληνική κρίση: Το δημοψήφισμα ακυρώνεται εν μέσω χάους» και εξηγεί «Η αντιπολίτευση ζητά την παραίτηση του Παπανδρέου/ νέα κυβέρνηση εθνικής ενότητας θα μπορούσε να σχηματιστεί τώρα». Αναφερόμενη σε μία πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ η εφημερίδα σχολιάζει σε σχετικό υπότιτλο «Ένα ταμπού καταρρίπτεται – είναι δυνατό για μία χώρα να αφήσει την ευρωζώνη».
«Βαλλόμενος από το οικονομικό χάος και τους εξαγριωμένους διαδηλωτές ο Έλληνας πρωθυπουργός αντιμετωπίζει ένα αβέβαιο μέλλον», μεταδίδει το AL JAZEERA..
Keywords
Τυχαία Θέματα