H realnews του τριημερου

14:17 29/5/2015 - Πηγή: Fimotro
ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ
Με τίτλο: "Να τους "φωτίσει" το Αγιο Πνεύμα!" κυκλοφορεί η Realnews, η οποία, εκτάκτως αυτήν την εβδομάδα, θα βρίσκεται στα περίπτερα από το Σάββατο. Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "οι...
"θεσμοί" εκβιάζουν - η κυβέρνηση απειλεί με ρήξη" και αναφέρει ότι "στο παρά πέντε της συμφωνίας οι δανειστές τραβούν το σχοινί και απαιτούν μέτρα συνολικού ύψους 5 δισ. ευρώ". Η Realnews σημειώνει επίσης: "Απολύσεις στο Δημόσιο, κατάργηση οργανισμών και μειώσεις μισθών
περιλαμβάνει το τελεσίγραφο των πιστωτών που θα αποσταλεί στην Αθήνα εάν δεν "κλείσει" η συμφωνία". Ακόμη η εφημερίδα δημοσιεύει πληροφορίες για το "κρίσιμο δείπνο στο Βερολίνο με "πρώτο πιάτο" την Ελλάδα".

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: " "Ρήξη" με τη... χρεοκοπία!". Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η χώρα χρειάζεται εδώ και τώρα μια συμφωνία, που θα τη βοηθήσει να αποφύγει τη χρεοκοπία και να κοιτάξει με σχετική αισιοδοξία μπροστά. Και οι πολιτικές δυνάμεις, κυβέρνηση και αντιπολίτευση, έχουν χρέος να παραμερίσουν για λίγο τις άλλες διαφορές τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να επιτύχουν έναν έντιμο συμβιβασμό με τους εταίρους μας. Η μόνη ρήξη που έχει ανάγκη η Ελλάδα σήμερα είναι η ρήξη με τη χρεοκοπία και με όσα μας οδήγησαν σε αυτήν!".

Ακόμη...
Ο Ιούνιος είναι μήνας σημαδιακός για τους κορυφαίους πολιτικούς μας, γράφει στο σημερινό άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. Ο Τρικούπης, ο Βενιζέλος, ο Καραμανλής, ο Ανδρέας και ο Σαμαράς έχουν βιώσει γεγονότα - σταθμούς αυτόν ακριβώς τον μήνα. Στην κορύφωση της κρίσης η Ελλάδα περιμένει το άξιο τέκνο της που θα καταφέρει να αποσπάσει ό,τι περισσότερο μπορεί από τους «προστάτες» της, όπως το είχαν πετύχει και οι τέσσερις μεγάλοι ηγέτες της. Είναι λοιπόν η ώρα του Τσίπρα να δείξει αν μπορεί να ακολουθήσει το παράδειγμά τους. Το δίλημμα για τους αντιπάλους του είναι αν θα του βάλουν πλάτη ή θα τον βγάλουν από τη μέση. «Ηλθε όμως ή ώρα και για τους ενεργούς πολίτες να παρέμβουν με μόνο οδηγό το συμφέρον της πατρίδας», καταλήγει το σημερινό άρθρο.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Παρέμβαση Μεϊμαράκη στα εσωτερικά της Ν.Δ.: "Δεν μπορεί να συζητάμε τα εσωκομματικά όταν είναι σε εκκρεμότητα το εθνικό θέμα της συμφωνίας".

- Γιώργος Σταθάκης: "Εάν δεν υπάρξει συμφωνία, κυρίως η Ελλάδα αλλά και η Ε.Ε. θα μπουν σε αχαρτογράφητα νερά, πράγμα που κανείς δεν επιθυμεί".

- Ντόρα Μπακογιάννη: "Ο Κώστας Καραμανλής θα μπορούσε να παίξει ρόλο στην ανασύνθεση της παράταξης και στην προσπάθεια για ευρύτερες συναινέσεις".

- Πάνος Καμμένος: "Πατριωτικό καθήκον η ψήφιση της συμφωνίας".

- Ο Σταύρος Θεοδωράκης στην "R": "Αναπόφευκτες οι κάλπες εντός του 2015".

- Φώφη Γεννηματά: "Ο κύκλος της συνεργασίας με τη Δεξιά έκλεισε".

- Αποκλειστική συνέντευξη του Τζορτζ Κλούνεϊ: "Μας θέλουν χωρισμένους, αλλά ο γάμος μας είναι υπέροχος!".

- "Aνοιχτή η πρόκριση στο Euro". O Σέρχιο Μαρκαριάν μιλά στην "R" για τον κρίσμο αγώνα με τα Νησιά Φερόε.

Και στην "Πράβδα" του "Στάθη":
Αν διατηρούμε ανοιχτή γραμμή με την κυρία Μέρκελ, αν έχουμε την κατανόηση Ολάντ κι αν βρίσκουμε θετικές τις παρεμβάσεις Γιούνκερ και Λιου, τότε ποιος μας καταδιώκει (όταν κοιμάται ο Σόιμπλε);

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- "Μας θέλουν χωρισμένους, αλλά ο γάμος μας είναι υπέροχος!". Ο Τζορτζ Κλούνεϊ μιλά αποκλειστικά στην "R". "H Αμάλ είναι η γυναίκα της ζωής μου", δηλώνει για τη σαγηνευτική Α. Αλαμουντίν ο γοητευτικός αστέρας του Χόλιγουντ.

- Οριστικός χωρισμός για την Ελεωνόρα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ε. Ζουγανέλη και ο ηχολήπτης Νίκος Παππάς αποφάσισαν να ακολουθήσουν πλέον διαφορετικούς δρόμους.

- Φουντώνει ο έρωτας. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η νεαρή σύντροφός του Νικολέτα Κοτσαηλίδου ζουν μια δυνατή σχέση, χωρίς να παίζουν κρυφτό με τους παπαράτσι.

- Λαμπερά βαφτίσια. Συγκινημένοι ήταν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στη βάφτιση του μικρού γιου τους που έγινε στη Βάρκιζα.

- Γκαλένα Βελίκοβα. Εγινε μαμά για δεύτερη φορά.

- Β. Χαραλαμπόπουλος: "Δεν καβάλησα ποτέ καλάμι!".

- Ερχεται ο πελαργός. Ο ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας και η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη περιμένουν το πρώτο τους παιδί και λάμπουν από χαρά.
Keywords
απολυσεις στο δημοσιο, μειωση μισθων, ντορα μπακογιαννη, φαιη σκορδα, πρωτοσελιδα, αθηνα, ελλαδα, χρεοκοπια, χρεος, βενιζελος, σαμαρας, τσιπρας, δίλημμα, εκκρεμότητα, καμμενος, euro, μερκελ, βαφτίσια, γιου, εγινε, ερχεται, Αντωνης Σαμαρας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, κωστας καραμανλης, μιλα, ζουγανελη, παρα πεντε, βερολινο, γαμος, γυναικα, ηθοποιος, θεμα, νησια, πρωτοσελιδα, ωρα, αρθρο, αισιοδοξια, βρισκεται, γεγονοτα, γιου, γιωργος λιαγκας, γοητευτικος, δημοσιο, δίλημμα, εγινε, εκκρεμότητα, εβδομαδα, ερχεται, εφημεριδα, ζωης, θεοδωρακης, κυβερνηση, κυκλος, κυρια, λιαγκας, μαμα, μπορειτε, ντορα, παιδι, ρηξη, ρολο, σαββατο, σκορδα, τοτσικας, τραγουδιστρια, φωφη, φωφη γεννηματα, φορα, χατζηνικολαου, χρηστος, χαρα, βαφτίσια, εθνικο, ηγετες, χωρα, η εφημεριδα, ιουνιος, κωστας, μπροστα, νικολετα, πληροφοριες, σπυρος
Τυχαία Θέματα