H antiδραση της κειτ μπροστα στους γυμνους μαορι στη νεα ζηλανδια...

16:31 7/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Μια ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στον Δούκα και στη Δούκισσα του Κέμπριτζ στο Ουέλινγκτον της Νέας Ζηλανδίας, όπου το πριγκιπικό ζευγάρι βρίσκεται με τον μικρό πρίγκιπα Γεώργιο...
Το ζεύγος έγινε δεκτό με τον παραδοσιακό πολεμικό χορό «χάκα» των Μαορί, ενώ η Κέιτ Μίντλετον δεν έκρυψε την έκπληξή της στη θέα ενός ημίγυμνου Μαορί, με τα παραδοσιακά τατουάζ στους μηρούς του, που χόρεψε μπροστά της καλοσωρίζοντάς την. Η Δούκισσα του Κέμπριτζ μάλιστα, φωτογραφήθηκε στη συνέχεια μαζί του.

Κατά την υποδοχή τους, η μπάντα έπαιξε τον εθνικό ύμνο της Βρετανίας και της Νέας Ζηλανδίας, ενώ ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επιθεώρησε μία στρατιωτική τιμητική φρουρά.

Το τελετουργικό στο Ουέλινγκτον περιλάμβανε επίσης τον παραδοσιακό χαιρετισμό με τους τοπικούς άρχοντες, δηλαδή τρίψιμο της μύτης.

Για τον ηλικίας οκτώ μηνών πρίγκιπα είναι το πρώτο επίσημο ταξίδι στο εξωτερικό με τους γονείς του και υπολογίζεται πως θα διαρκέσει συνολικά τρεις εβδομάδες, καθώς η οικογένεια θα παραμείνει στη Νέα Ζηλανδία μέχρι τις 16 Απριλίου και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την Αυστραλία μέχρι τις 25 Απριλίου.

Ο καιρός δεν επιφύλαξε «θερμή υποδοχή» στους Άγγλους γαλαζοαίματους, καθώς έβρεχε και φύσαγε όταν προσγειώθηκαν, όπως μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία.

Η Κέιτ Μίντλετον πάντως δεν πτοήθηκε καθώς με το κατακόκκινο παλτό της, το οποίο είχε μία καρφίτσα με το εθνόσημο της Νέας Ζηλανδίας--ασημένια φύλλα φτέρης-- την οποία είχε λάβει ως δώρο η βασίλισσα Ελισάβετ κατά την περιοδεία της στη Νέα Ζηλανδία το 1953-1954, ξεχώρισε στη μουντάδα, ενώ έντυσε το γιο της με μια φορμίτσα σε εκρού απόχρωση και ασορτί παπουτσάκια.

Την Τρίτη, ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θα έχουν ελεύθερη την ημέρα για να ξεκουραστούν προτού ξεκινήσουν τις επισκέψεις τους ανά τη χώρα.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Αναζητήσεις
κειτ
Τυχαία Θέματα