H "αγορα" που κυκλοφορει αυτο το σαββατο

19:15 24/4/2015 - Πηγή: Fimotro
Με τίτλο «"Aσκήσεις" Grexit από την Κομισιόν» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η διαπραγμάτευση με τους δανειστές βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, καθώς, παρά τα πρώτα θετικά... δείγματα από τη συνάντηση Μέρκελ-Τσίπρα, οι Βρυξέλλες εξετάζουν για πρώτη φορά το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Επίσης, η «Αγορά»:
• ρίχνει φως στο παρασκήνιο
του Eurogroup και την πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκε ο Ελληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης από τους ομολόγους του με εκφράσεις όπως: «Είσαι ανεύθυνος και τζογαδόρος».
• αποκαλύπτει τα ισοδύναμα μέτρα που προτείνει η κυβέρνηση στους θεσμούς για να αποκρούσει τις πιέσεις για αύξηση των συντελεστών ΦΠΑ, με κυριότερο την επιβολή φόρου διανυκτέρευσης σε όλα τα ξενοδοχεία.
• φιλοξενεί συνεντεύξεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, ο οποίος δηλώνει: «Δημοψήφισμα ή εκλογές δεν αποτελούν λύση για τη χώρα» και της βουλευτού της Ν.Δ. και πρώην υπουργού, Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία τονίζει: «Αν ήθελε ο Καραμανλής θα άνοιγαν οι διαδικασίες για την επόμενη ημέρα στη Ν.Δ.».

Τέλος, η εφημερίδα φιλοξενεί δήλωση του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος επισημαίνει: «Δεν υπάρχουν υπόγεια ρεύματα με Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ».

Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.
Keywords
Τυχαία Θέματα