Die welt: ο νεος υπουργος οικονομικων ειναι ο αντι - βαρουφακης...

14:43 8/7/2015 - Πηγή: Fimotro
Ο αντι- Βαρουφάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, κατά την παρθενική του εμφάνιση ...
στο χθεσινό Eurogroup, βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των γερμανικών ΜΜΕ. Ο νέος υπουργός Οικονομικών με το λυπημένο ύφος, σχεδόν ντροπαλός, έδωσε χτες το παρών φορώντας ένα τσαλακωμένο πουκάμισο ενώ ο γιακάς του ήταν ανοιχτός όπως και του προκατόχου του, επισημαίνουν δημοσιεύματα γερμανικών εφημερίδων.

O νέος υπουργός Οικονομικών είναι ο αντι-Βαρουφάκης , σχολιάζει
η γερμανική εφημερίδα «Die Welt» επισημαίνοντας ότι, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχει ελάχιστα κοινά με τον προκάτοχό του.

«O Έλληνας πολιτικός εμφανίστηκε χτες στο Eurogroup με ανοιχτό πουκάμισο, το οποίο μάλιστα ήταν τσαλακωμένο. Σχεδόν ντροπαλός, ο άνθρωπος με το λυπημένο ύφος δεν έχει τη ματαιοδοξία του Γιάνη Βαρουφάκη, αναφέρει η γερμανική εφημερίδα.

Σχολιάζει επίσης τις πυκνές σημειώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου, τις οποίες μάλιστα είχε γράψει σ' ένα χαρτί ξενοδοχείου επισημαίνοντας ότι δεν χρειάζεται θριαμβολογία, πιθανότατα αναφερόμενος στο δημοψήφισμα. «Οι σημειώσεις του λένε πολλά για το νέο τόνο που δίνει η Αθήνα στις διαπραγματεύσεις. Διαφορετικός ο τόνος αλλά στην ουσία ο ίδιος. Η Ελλάδα ζητά ελάφρυνση του χρέους», σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα.

To παλιό παιχνίδι, σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Die Zeit» επισημαίνοντας ότι χθες με τις προφορικές προτάσεις του νέου υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, στραπατσάρει τα νεύρα των εταίρων του. Κι αφού δεν είδε γραπτές προτάσεις το Εurogroup, θα συνεδριάσει εκ νέου, προσθέτει η εφημερίδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα