Αλέξη, διώξε, κατήργησε, κλείσε, τσεκούρωσε και όλα καλά!

Ο Νίκος Συρίγος γράφει για την ευρωζώνη που τρέμει στην ιδέα να μείνει η Ελλάδα ως… κανονική χώρα κι όχι ως αποικία χρέους στο ευρώ.
Όσοι πίστεψαν ότι η πιο μεγάλη μέρα του πολέμου ήταν η περασμένη Κυριακή, όταν ο Έλληνας όχι απλά μίλησε αλλά βροντοφώναξε το δικό του «ΟΧΙ» στους τοκογλύφους, έκαναν λάθος...
Ο πόλεμος, ο πραγματικός πόλεμος ξεκίνησε μόλις έκλεισαν οι κάλπες.

Το καταλάβαμε από την επόμενη μέρα, το νιώσαμε για τα καλά ως Έλληνες ακούγοντας τον Βέμπερ και τα… άλλα παιδιά στο «ναό της δημοκρατίας»
όπως θέλουν να λένε το ευρωκοινοβούλιο.

Λοιπόν, επειδή όσο πλησιάζουμε στην… πρώτη Κυριακή, μετά από εκείνη που για πρώτη φορά έπειτα από σαράντα χρόνια δόθηκε ο λόγος στον λαό, η πίεση σε όλους μας θα γίνεται εντονότερη, ας δούμε τι πρέπει να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας για να μας βγάλουν το όπλο από τον κρόταφο. Γιατί αυτό που γίνεται δεν είναι ούτε διαπραγμάτευση, ούτε έντιμη συμφωνία. Είναι σχέδιο δολοφονίας.

Αλέξη, ξεκίνα από τα απλά:

Διώξε ξανά τις καθαρίστριες. Στην Ελλάδα της ευρωζώνης, υπάρχουν τα συνεργεία καθαρισμού, με αφεντικά όπως αυτά που έκαψαν το πρόσωπο της Κούνεβα.

Κατήργησε τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Στην Ελλάδα της ευρωζώνης, ο επιχειρηματίας θα δίνει όσα γουστάρει κι άμα γουστάρει. Και κυρίως θα απολύει όσους, όποτε και όπως θέλει.

Κλείσε ξανά την ΕΡΤ. Στην Ελλάδα της ευρωζώνης, η ενημέρωση απαιτείται να γίνεται μόνο από τα ιδιωτικά κανάλια όπως την εβδομάδα του δημοψηφίσματος.

Μην δίνεις τα έξι ευρώ παραπάνω το μήνα στους λιγνιτωρύχους της ΔΕΗ. Στην Ελλάδα της ευρωζώνης, τις αυξήσεις τις παίρνουν τα golden boys.

Κλείσε τα δημόσια νοσοκομεία. Στην Ελλάδα της ευρωζώνης, η υγεία είναι προνόμιο των λίγων που έχουν να πάνε στα ιδιωτικά νοσοκομεία. Οι άλλοι ας πεθάνουν, θα γλιτώσουμε και τις συντάξεις.

Τσεκούρωσε κι άλλο τις συντάξεις. Στην Ελλάδα της ευρωζώνης, αρκούν στον παππού και τη γιαγιά 360 ευρώ το μήνα για να ζήσουν. Να ζήσει κι ο Άδωνις το όνειρο του.

Βάλε κι άλλους φόρους. Στην Ελλάδα της ευρωζώνης, οι 10.000 που πήδηξαν από τα μπαλκόνια δεν είναι αρκετοί.

Βάλε 30% ΦΠΑ στα νησιά. Στην Ελλάδα της ευρωζώνης, στα ελληνικά νησιά πρέπει να μείνουν μόνο όσοι είναι αρκετοί για να υπηρετούν τους ξένους. Στην παραμεθόριο να μην μείνει κανείς. Υπάρχουν και οι Τούρκοι που πρέπει να βολευτούν.

Εξαφάνισε τον Βαρουφάκη, τον Τσακαλώτο, τη Ζωή, τον Κουρουμπλή. Στην Ελλάδα της ευρωζώνης, θέση έχουν μόνο οι πρόθυμοι-σκυφτοί πολιτικοί τύπου Σαμαρά και Βενιζέλου.

Και κυρίως…

ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Στην Ελλάδα της ευρωζώνης, οι λαοί δεν πρέπει να αποφασίζουν για τίποτα. Απλά να πλένονται συχνά, να σκύβουν και να…
Keywords
Τυχαία Θέματα