Antimetωπος με τα ισοβια εφηβος που διαμελισε 10χρονο κοριτσι στις ηπα...

Εντός της ημέρας θα μάθει έφηβος ο οποίος σκότωσε και διαμέλισε 10χρονο κορίτσι στα δυτικά προάστια του Ντένβερ εάν θα περάσει ολόκληρη την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή.
Ο δικαστής Στέφεν Μουνσίνγκερ θα αποφασίσει για τη μοίρα του ...18χρονου Όστιν Σιγκ, ο οποίος δήλωσε ένοχος για το φόνο, τον Οκτώβριο του 2012, της Τζέσικα Ρίτζγουεϊ.
Ο νεαρός Σιγκ θα μπορούσε να λάβει αναστολή της ποινής μόνον αφού εκτίσει 40 χρόνια στις φυλακές.
Ο 18χρονος δεν αντιμετωπίζει τη θανατική ποινή, καθώς ήταν 17 ετών όταν διέπραξε το έγκλημά του.
Οι εισαγγελείς έχουν προτείνει την
επιδίκαση πολλαπλών ποινών για διάφορα αδικήματα τα οποία διέπραξε ο δράστης κατά του μικρού κοριτσιού, ώστε ο Ο. Σιγκ να περάσει όλη του την υπόλοιπη ζωή πίσω από τα σίδερα της φυλακής.
Τη Δευτέρα, η οικογένεια και φίλοι του θύματος κάλεσαν το δικαστή να επιβάλει τη μέγιστη δυνατή ποινή.Η μικρή Τζέσικα βάδιζε προς το σχολείο της στις 5 Οκτωβρίου 2012, όταν απήχθη.
Πέντε ημέρες μετά την απαγωγή της, ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν σε πάρκα και αναγνωρίστηκε ότι ανήκαν σε εκείνη.Το μεγαλύτερο μέρος της σορού της βρέθηκε σε κρυψώνα στο σπίτι της μητέρας του Σιγκ, όπου και διέμενε ο δράστης.
Στη δίκη, ψυχολόγος τον οποίοι είχε καλέσει η πολιτική αγωγή περιέγραψε τον 18χρονο ως «σαδιστή», ο οποίος είχε προσχεδιάσει την επίθεση.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα