Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού θα σημειωθεί τις επόμενες ώρες, με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές, τις καταιγίδες και τους θυελλώδεις νοτιάδες στα πελάγη.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επεκταθούν σταδιακά σε ολόκληρη τη Στερεά και τη δυτική Ελλάδα.

Αναλυτικότερα, αύριο Τετάρτη θα σημειωθούν καταιγίδες στα δυτικά, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και τα βορειοανατολικά κατά τόπους, ισχυρές στα βορειοδυτικά.

Το βράδυ ενδέχεται να σημειωθεί

μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ, στο Ιόνιο 8 μποφόρ και τοπικά θα φτάσουν ακόμη και τα 9 μποφόρ.

Νεφώσεις με βροχές μέχρι το μεσημέρι προβλέπονται στην Αττική, ενώ υπάρχει πιθανότητα τις πρωινές ώρες να έχουμε σποραδικές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου, με ανέμους από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την Πέμπτη με βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς νοτιάδες. Από το απόγευμα θα υπάρξει ύφεση των φαινομένων αλλά θα είναι πρόσκαιρη. Από την Παρασκευή έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές που θα διαρκέσει μέχρι και το Σαββατοκύριακο.

The post Έρχονται βροχές και καταιγίδες appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα