44χρονος επιστημονας ειναι γιατρος μαϊμου!

08:13 3/12/2012 - Πηγή: Fimotro
EMAIL ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Σάλος αναμένεται να ξεσπάσει και μάλιστα πολύ σύντομα στους ιατρικούς κύκλους τόσο εντός Ελλάδας όσο και στο εξωτερικό. Αιτία, οι αποκαλύψεις που αφορούν σε 44χρονο επιστήμονα.... υψηλών προδιαγραφών ο οποίος, εκμεταλευόμενος τις προσωπικές γνωριμίες...
γνωστών του προκάλεσε ζημιά σε εταιρεία εξωτερικού, υψους πολλών εκατομυρίων ευρώ. Ο λόγος για τον E.Γ του Σωτηρίου 44
ετών, ο οποίος κυκλοφορούσε και κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Ευρώπη δηλώνοντας.... γιατρός αλλά και υποψήφιος λέκτορας της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών. Φυσικά και δεν θα υπήρχε τίποτα το μεμπτό σε όλα αυτά άν ο κύριος Ε/Γ, ήταν όντως γιατρός και όντως υποψήφιος λέκτορας.!!!!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή. Το τελευταιο διάστημα ο 44χρονος είχε ερθει σε επαφή, μέσω κοινών γνωστών, οι οποίοι τώρα δηλώνουν εξίσου εξαπατημένοι, με εταιρεία εξωτερικού, η οποία αναμεσα στους τομείς επιχειρηματικής δραστηριοποίησης της, ειδικεύεται και στον τομέα της υγείας. Το συγκεκριμένο επενδυτικό σχήμα έβλεπε πολυ θετικά το ενδεχόμενο να επενδύσει στη χώρα μας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσιες ιδρύοντας Νοσοκομεία στην Ελλάδα.
. Ο... γιατρός και υποψήφιος λέκτορας κατόρθωσε να πείσει τους πάντες πως ηταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να ηγηθεί, επιστημονικά, του εγχειρήματος. Άλλωστε το γεγονός οτι εκτός από γνώσεις διέθετε και μια πολυ μεγάλη ακίνητη περιουσία, τον καθιστούσε ιδανικό. επιπλέον το προφιλ του στο facebook και το linkedin "πιστοποιούσαν" το οτι ειναι γιατρός αφού αυτό δηλώνει
Οι τελευταίες εξελίξεις τον φέρνουν να έχει προσεγγίσει μεγάλη τράπεζα του εξωτερικού για να καταθέσει το υπέρογκο ποσό για τα σημερινά δεδομένα ,των 5δις ευρώ, χρησιμοποιώντας ονόματα επιχειρηματιών & πελατών της τραπέζης του εξωτερικού ,ως συστάσεις στην Τράπεζα και εν αγνοία τους!!!!
Οι πρώτες συζητήσεις έγιναν και σε αρχικό στάδιο η συμφωνία είχε κλεισει καθώς το μόνο που απεμεινε να γινει ήταν η σχετική γραφειοκρατική διαδικασία.Και τότε εσκασε η βόμβα. Ο γιατρός οχι μόνο δεν ήταν γιατρός αλλά είναι και από τους μετρ της εξαπάτησης. ο ελεγχος που εκανε η εταιρεία στα στοιχεία του απέδειξε οτι
1. ο 44χρονος είναι ένας απλός αιώνιος φοιτητής που χρωστάει 40 και πλέον μαθήματα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.
2. όσες αιθουσες χειρουργείου εχει δει, ειναι στην τηλεόραση καθώς στην πραγματικότητα δεν εχει πατήσει το πόδι του ποτε!!!!
3.υποψηφιος λέκτορας είναι μόνο στη φαντασία του, εξευτιλίζοντας μ αυτόν τον τρόπο όλους τους λέκτορες της Ιατρικής Σχολής.!!!!!
Η θιγόμενη πλευρα προτιθεται να χρησιμοποιήσει κάθε ένδικο μεσο προκειμένου να υπερασπιστει τα συμφέροντα της. Το πλεον λυπηρο ειναι πως σε μια εποχη που η Ελλάδα εχει αναγκη απο επενδυτικά κεφάλαια, τετοιοι.... Ελληναραδες σαν τον Ε.Γ που αντιπροσωπεουν τον κακό μας εαυτό, αποτελούν την χειροτερη δυσφημιση για τον τόπο μας αλλά και του ιερού χώρου της Ιατρικής Επιστήμης!
Πάνος...
Keywords
Τυχαία Θέματα