Τα “μπούτια της χωρισμένης Σουλτάνας” και ο λογαριασμός. Μεγαλη και πρόστυχη απάτη μ ε εμπλοκή της Cosmote.

08:12 3/12/2012 - Πηγή: Olympia

Θα επέμβει επιτέλους ο εισαγγελέας;
Το “σοβαρό management” των Γερμανών, όπως ήταν επόμενο, αντί να “αναβαθμίσει” την εταιρεία, επιτρέπει το πλιάτσικο εις βάρος ανυποψίαστων καταναλωτών… Τι περίεργο. Κανουν πλιάτσικο εις βάρος Ελλήνων οι γερμανοί;

Διαβάστε και φρίξτε:

“ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΧΑΘΗΚΑΜΕ! ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑ ΛΕΩ. ΧΩΡΙΣΑ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ7ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΞΙΕΣ ΜΟΥ Κ ΨΑΧΝΟΜΑΙ! ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ; -ΑΝΤΖΕΛΑ.

Το κείμενο

είναι έξυπνα “φτιαγμένο” για να τσιμπάς εύκολα. (και πάλι λάθος

πληκτρολόγηση).

από http://astropro.blogspot.gr/2012/03/54787-54380.html

John Bardopoulos είπε…

54787 & 54380

Γεια σας. Όσοι έχετε κινητά προσέχετε διότι από τους Αριθμούς 54787 & 54380 αποστέλλονται μηνύματα ΥΨΗΛΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ άλλα πραγματοποιούνται «κατά λάθος» όπως λέει το τηλεφωνικό κέντρο. Για μένα κάνει Κρα ότι είναι Συμβουλή Απατεώνα Δικηγόρου, καθώς θέλουν να καλύψουν τις «αγορές αριθμών τηλεφώνων» και προσωπικών δεδομένων μεταξύ συμμοριών
Φυσικά δεν κατάλαβα το «μήνυμα» της «Άντζελας που ψάχνετε 4 μήνες χωρισμένη» και το έστειλε στην «Ειρήνη την φίλη της» που χάθηκαν και θέλει να βγει για καφέ και το έστειλε από το τηλέφωνο 69Χ163781Χ, οπού η Αντζελα δεν απαντάει ποτέ και η «Θυρίδα της είναι Πάντα Γεμάτη».
Μετά από μερικές μέρες, το επόμενο βήμα είναι στην αρχή να στέλνουν ένα «αθώο μήνυμα για να μάθεις τον κωδικό σου». Και μετά έχεις ένα μήνυμα από την Κλάρα στο κλαρί, από τα μπούτια της Μαρίας κλπ πολλά.Η Κομπίνα είναι ότι θέλει 2,4 περίπου ευρώ να σταματήσεις. Aλλά αυτοί το βιολί τους στην ληστεία.
Τι έκανα εγώ!
Τα έχωσα πολύ αυστηρά στη Cosmote, είναι αλήθεια ότι ίδρωσε το αυτί τους, καθώς για να μάθεις που ανήκει ο αριθμός 69Χ163781Χ (ο αριθμός της Άντζελας που ψάχνετε, άσχετα αν της είπα ότι η επίσκεψή σε μένα χρεώνεται), θέλεις εισαγγελική άδεια. «Αλλά πρόσεχε ρε παιδί μου». Θα σου πει κάποιος, όλως τυχαίως.
Και επειδή ποτέ εισαγγελέας δεν θα ασχοληθεί με έναν «απρόσεκτο» γιαυτό το κοινοποιώ για να δούμε αν θα ασχοληθεί ο δικηγόρος της εταιρίας και με τι μέτρα, φυσικά τότε, ενδέχεται, να ασχοληθεί και ο Εισαγγελέας εναντίον μου; Θα απαιτήσω πρώτα να μάθω την IP «οπού έκανα εγγραφή ή μου κάνανε φάρσα », σύμφωνα με την άποψη της εταιρίας που «δεν» αγόρασε τα στοιχεία του κινητού μου!
Εδώ όμως όπως λέει η εταιρία ΕΣΥ χρεώνεσαι και όχι αυτοί, άλλα πήρα φυσικά και την εταιρία, και τα έχωσα και σε αυτήν! Χοντρά, πολύ χοντρά! Και φυσικά περιμένω να μου ξαναστείλουν μήνυμα από άλλου. Είναι σίγουρο ότι θα υπάρχουν Μαρτυρίες Αξιόπιστων μαρτύρων ότι είδαν το Φάντασμα του Μπινέ Λανταν κάπου κοντά στην εταιρία, και τώρα που οι ηλιακές εκρήξεις είναι πολλές όλα δικαιολογούνται!
Είναι ξεκάθαρο το παιχνίδι, ένα αθώο μήνυμα, «τυχαίο, από την Αντζελα», όσοι απαντήσουν μπαίνουν στην λίστα, και μετά σε γράφει κάποιος «για να σου κάνει φάρσα» ή «έγινε λάθος πληκτρολόγηση στον αριθμό τηλεφώνου». Δηλαδή ο Καλαμάς που θέλει να βρει ταίρι πάνω στην βιασύνη του έβαλε λάθος τηλέφωνο, και

Keywords
Τυχαία Θέματα