2 μοναδες πισω ο συριζα σε σημερινο γκαλοπ που πηρε η κουμουνδουρου!

14:04 7/9/2015 - Πηγή: Fimotro
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Α. ΤΣΙΠΡΑ
ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ Η ΝΔ
Το Fimotro όπως σε όλες τις εκλογές, σας ενημερώνει υπεύθυνα από τις πηγές του για το που πάνε οι τάσεις του εκλογικού σώματος και τι δείχνουν οι...
δημοσκοπήσεις.
Σήμερα το πρωί ξεκίνησε νέα δημοσκόπηση για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσκόπηση που πήραν στα χέρια τους πριν από λίγο οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα και ενημερώθηκε και ο ίδιος ο πρ. πρωθυπουργός που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για την συνέντευξη Τύπου που αρχίζει σε λίγο.
Σύμφωνα με την κυλιόμενη μέτρηση που θα συνεχιστεί αύριο και μεθαύριο, ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πίσω 2% από τη ΝΔ! Το Σαββατοκύριακο φαίνεται ότι άνοιξε η διαφορά υπέρ της ΝΔ προφανώς γιατί υπάρχει περαιτέρω αποσυσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ.
Μάθαμε ότι στο επιτελείο του Α. Τσίπρα που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη επικρατεί έντονος προβληματισμός για την τεράστια αποσυσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ και για την μεταστροφή του κλίματος υπέρ της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου.
Η κυλιόμενη θα συνεχιστεί σήμερα, αύριο και μεθαύριο με επιπλέον δείγματα ψηφόφορων που θα μπαίνουν στην τηλεφωνική.
Είναι σαφές πάντως και αυτό το είχε από την αρχή επισημάνει το Fimotro η προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ δεν πάει καλά. Όπως δεν πάει καθόλου καλά και η στρατηγική της προσωπικής στόχευσης του Μεϊμαράκη. Για να δούμε τι θα δούμε τις 14 ημέρες μέχρι τις κάλπες γιατί... μυρίζουν τεράστιες εκπλήξεις σε αυτές τις εκλογές!...
Fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα