Τρομερη... διαπιστωση παυλοπουλου : η ελλαδα πληττεται απο επιστημονικη προσφυγια!

13:34 7/9/2015 - Πηγή: Fimotro
5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕ... ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ;
Για «επιστημονική προσφυγιά» έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη...
διάρκεια της συνάντησής του με τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρο Ρακιντζή, ο οποίος τού παρέδωσε την ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων για τη Δημόσια Διοίκηση.
Όπως τόνισε ο Πρ. Παυλόπουλος, εξαιτίας της κρίσης, η χώρα μας δεν μπορεί να αξιοποιήσει τα καλύτερα μυαλά, με αποτέλεσμα αυτά να φεύγουν στο εξωτερικό, δημιουργώντας
ένα είδος προσφύγων. Μαλιστα, σημείωσε ότι αυτό «αποτελεί μία μεγάλη παθογένεια και όσο εντείνεται η κρίση, αυτό θα εντείνεται και ένας από τους λόγους που πρέπει να αγωνισθούμε όλοι για να σταματήσει αυτή η κατάσταση είναι και η αξιοποίηση ό,τι άξιων ανθρώπων έχουμε στην Ελλάδα».
Αφορμή για το σχόλιο του Προέδρου της Δημοκρατίας στάθηκε η επισήμανση του κ. Ρακιντζή, ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη δημόσια διοίκηση αυτήν τη στιγμή είναι η φυγή Ελλήνων επιστημόνων στο εξωτερικό.
Σ.Σ. Fimotro : στις διαπιστώσεις είναι... πρώτος ο Πρόεδρος. Στην ουσία πάσχει! Μετά από 5 χρόνια κατάλαβε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την φυγή των νένων επιστημόνων στο εξωτερικό; Πέντε χρόνια συμβαίνει το φαινόμενο αυτό
Keywords
Τυχαία Θέματα