'' υπουργοι του γιωργου και γερμανια ηθελαν το δντ ''...

ΣΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ...
O Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στη εφημερίδα ''6 μέρες'',αναφέρθηκε στην πολιτική του κίνηση, τη ΡΙΚΣΣΥ, τονίζοντας ότι ''επιχειρούμε τη ρήξη με το κρατικοδίαιτο, καταχρεωμένο και ανίκανο κομματικό σύστημα της χώρας. Θα συμβάλλουμε...
στη δημιουργία ενός νέου, ευρωπαϊκού, ριζοσπαστικού μεταρρυθμιστικού κόμματος, που η πλειονότητα των πολιτών διαπιστώνει πως έχουμε ανάγκη ''.
Τόνισε επίσης ότι με την πολιτική του κίνηση απευθύνεται κυρίως ''σε όλους τους πολίτες που νιώθουν πολιτικά άστεγοι
και ψήφισαν κόμματα στα οποία δεν αισθάνονται ότι ανήκουν '', υπογραμμίζοντας ότι ''δεν αποσκοπούμε στη δημιουργία ενός ΠΑΣΟΚ νούμερο δύο ή ενός ΠΑΣΟΚ λίγο παρακάτω''.
'' Δεν έχω συνηθίσει το γεγονός ότι είμαι εκτός ΠΑΣΟΚ'', δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος. προσθέτοντας ότι ''δε μετακινήθηκα από τον ιδεολογικό-πολιτικό χώρο.Έτσι, δεν πρόκειται για οβιδιακή αλλαγή ''.
Αποκάλυψε μάλιστα ότι η σύζυγος του, τον συμβούλευσε να εγκαταλείψει την πολιτική. ''Μου το λέει από το 2007.'Ισως έχει δίκιο, αλλά δεν μπορώ πια να κάνω πίσω '', είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη και ερωτώμενος αν μίλησε μαζί του μετά την αποχώρηση του από το ΠΑΣΟΚ, ο Ανδρέας Λοβέρδος σημείωσε ότι ''ζητώ πάντα τη γνώμη του για τα μεγάλα θέματα της χώρας. Ποτέ δε θα τον έφερνα σε δύσκολη θέση με ερωτήσεις μου που θα αφορούσαν τα κόμματα ή τον εαυτό μου μέσα σε αυτά ''.
Keywords
Τυχαία Θέματα