Meta ton γιωργο ποιος εχει σειρα;


Γράφει ο InsiderΞεκίνησαν τα παπαγαλάκια (συνταγματολόγοι από χρυσό γόνο...) να μιλάνε για παραγραφή της πλαστογραφίας, αδίκημα στιγμιαίο, στη Λίστα Λαγκάρντ, λόγω δύο Βουλευτικών... περιόδων.
Το θέμα ξεκαθάρισε δημοσίως ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος: το αδίκημα της υπεξαίρεσης, αδίκημα διαρκές, της Λίστας Λαγκάρντ συνεχίστηκε να διαπράττεται και σε χρόνο που ο Παπακωνσταντίνου δεν είναι Υπουργός. Οπερ, κλάψτα Γιώργο.
Ξεκίνησαν επισης τα άλλα παπαγαλάκια (ρεπόρτερ που βγάζουν σπυράκι...) δεύτερη φορά σήμερα να λένε ότι η θα ψάξει τον ΕΟΤ
έως τις διακυβερνήσεις ...Καραμανλή. Εσύ τα διαρρέεις αυτά, Σίμο; στην Ευβοιακή κόντρα σου με τον Μαρκόπουλο μπλέκεις το όνομα του Καραμανλή; τον Καραμανλή που σε έκανε βουλευτή; πρόσεξε το λίγο Σίμο, μη σε πούν και αχάριστο.
Ποιός έχει σειρά λοιπόν; "...με λένε Παύλο και τα ...ΔΩΔΕΚΑ (μύρια) σκορπάω- και στην αρχή της θητείας μου είχα στην αρμοδιότητα μου και την ΕΡΤ".
Επειδή λοιπόν ο Παπακωνσταντίνου κάηκε από "Δεσμούς Αίματος Εξαδέλφων", ούτε ο Στασινόπουλος, με τον Γρηγόρη Πεπόνη να παραφυλάει, δεν τολμάει πιά να μην κάνει το ΣΔΟΕ εξονυχιστικό έλεγχο στον ΕΟΤ για την περίοδο του Παύλου. Και ο νοών νοείτο.
'Αλλωστε ΔΩΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΛΕΙΠΟΥΝ, δεν είναι φυστίκια.
Και που θα πάει μετά το ...τραίνο του ΣΔΟΕ; Στάση Αγία Παρασκευή. Εκεί να δείς τι όργια έχουν γίνει από τον Παύλο και την παρέα του, ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑ (μύρια) έχουν κάνει φτερά με... ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.
Κορόιδο ήταν άραγε ο Γάτος πού μόλις πήρε χαμπάρι την μήνυση Κεδίκογλου σε Τέντε-Παντελή-Πεπόνη και την επιστολή Κεδίκογλου σε Πικραμένο- Σταυρόπουλο για τα όργια στην ΕΡΤ την έκανε όπως ...πετάει η γάτα;
Και, Σίμο, κάτι ακόμη: η 'Ολγα έστειλε τις υποθέσεις που βρωμάνε στον ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΟ από αυτήν οργανισμό ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ; Και η 'Ολγα, μάλιστα, δεν είχε κάνει και μηνύσεις για την διαφθορά στον οργανισμό αυτό.
Και μη μου πείς, βρε Σίμο, ότι δεν βρέθηκε "πλαστογραφημένη επιταγή", γιατί υπάρχουν ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ και σε ποσά που ξεπερνούν κατά πολύ το καινούργιο όριο για τα ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.
Τραπεζικά εμβάσματα ΕΠΙ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΘΗΤΕΙΑΣ, Σίμο, για αυτά μιλάμε, όχι για τα παλιά
Γιατί, όπως φάνηκε και από την Λιστα Λαγκάρντ, οι ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ είναι το ψωμοτύρι του Γρηγόρη Πεπόνη.
Και οι τραπεζικές κινήσεις δεν σβήνουν όσα χρόνια κι αν περάσουν, ενώ στον νόμο για το ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ εμπίπτουν και οιΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ. Το ξεκαθάρισε και αυτό ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
'Ετσι την πάτησε ο Γιώργος, παρά το ότι δεν φαίνεται να είχε ο ίδιος προσωπικά άμεσο οικονομικό όφελος.
Insider
ΥΓ1: Δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που προβλέπω ότι ο Γιώργος θα καταλήξει στον Κορυδαλλό.
ΥΓ2: Ισως όμως είμαι ο μόνος που προβλέπει από τώρα ότι θα ακολουθήσει και ο Παύλος. Και δεν θα πάρει άλλα δυό χρόνια, πολύ πιό σύντομα.
Keywords
Τυχαία Θέματα