'' οι γαλλοι μας ειπαν οτι η λιστα ειναι η ιδια ''...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι καταθέσεις των στελεχών του ΣΔΟΕ στους Οικονομικούς Εισαγγελείς που μετείχαν στην επιτροπή η οποία μετέβη στο Παρίσι για να παραλάβει την αυθεντική λίστα Λαγκάρντ. Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως ...

αναφέρουν οι ίδιοι, όταν ρώτησαν τους Γάλλους εάν η λίστα που παρέλαβαν ήταν η ίδια με εκείνη που είχε παραδοθεί την πρώτη φορά, εκείνοι απάντησαν θετικά.
''Προσωπικά υπέβαλα τα ακόλουθα ερωτήματα παρουσία των λοιπών μελών της Επιτροπής : πρώτον εάν ο ψηφιακός
δίσκος που παραλαμβάναμε είναι ακριβώς ίδιος με εκείνον που παρεδόθη την πρώτη φορά. Η απάντηση ήταν ναι. Δεύτερον πόσα ονόματα περιείχε αριθμητικά.Η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι περιέχει 2.062 ηλεκτρονικούς φακέλους και ότι ο κάθε φάκελος περιέχει το προφίλ του κάθε καταθέτη '', αναφέρει διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΣΔΟΕ.
''Μας ανέφεραν ότι το αντίγραφο που μας παραδίδουν είναι ακριβώς το ίδιο με το αντίγραφο που είχαν παραδώσει στον Έλληνα πρέσβη σε προγενέστερο χρόνο και είχε παραδοθεί για πρώτη φορά το υλικό στις ελληνικές Αρχές '', σημειώνει στην κατάθεση του και ο προϊστάμενος στο γραφείο του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος στο ΣΔΟΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα