'' o σαντος ζητησε μονος του να γυρισει στην πορτογαλια''...

23:35 1/7/2014 - Πηγή: Fimotro
Τελείως διαφορετική είναι η εκδοχή που δίνει η ΕΠΟ για όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα με την Κόστα Ρίκα όσον αφορά την αναχώρηση του Φερνάντο Σάντος...
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Γιώργο Σαρρή που αναφέρθηκε στο θέμα με δηλώσεις του κατά την επιστροφή της εθνικής ομάδας από τη Βραζιλία το απόγευμα της Δευτέρας, ήταν ο Φερνάντο Σάντος αυτός που ζήτησε μόνος του να γυρίσει στην Πορτογαλία. «Ήταν επιλογή του να πετάξει μόνος του. Ήταν ευπρόσδεκτος να γυρίσει μαζί με την ομάδα» ανέφερε ο κ. Σαρρής. Κατά τον πρόεδρο της ΕΠΟ
υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που δυσαρεστήθηκαν με την απουσία του Πορτογάλου προπονητή από το αποχαιρετιστήριο δείπνο στη Βραζιλία.

Όσον αφορά, πάντως, τα όσα είπε ο Σάντος για παίχτες που επέδειξαν υπερβάλλοντα ατομισμό σε βάρος της ομάδας στον αγώνα με την Κόστα Ρίκα ο κ. Σαρρής αρνήθηκε να τοποθετηθεί δηλώνοντας ότι «αυτά είναι τεχνικά ζητήματα και δεν θα κάνω καμία κριτική».

Όπως ανακοίνωσε, τέλος, ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Κλαούντιο Ρανιέρι αναμένεται στη χώρα μας κάπου ανάμεσα στις 20-25 Ιουλίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα