ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ:ΕΚΡΑΞΑΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ON DEMAND ΤΑ VIDEOS ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΠΟΥ...
Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ!!!TYXAΙΟ;;;


Προβληματισμό προκάλεσαν τα λόγια των εφήβων βουλευτών κατά την διάρκεια της συνεδρίασης στην Βουλή
παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια και του πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου. "Δεν θα χαϊδέψω αυτιά, θα σας πω κάτι που δεν θα σας αρέσει.  Αν δεν μας κρύβατε τόσα χρόνια τα οικονομικά στοχεία δεν θα είχαμε φτάσει ως εδω. Μαζί τα φάγαμε; Δεν νομίζω!" είπε η Μαρία Κοτίβα, μαθήτρια της Β' Λυκείου απευθυνόμενη σε όλους  τους παρόντες πολιτικούς, ενώ καταχειροκροτήθηκε από τους συνομιλήκους της.
"Το μέλλον του τόπου είμαστε εμείς, επιτρέψτε μας να σας κρίνουμε και να σας κατακρίνουμε για τα πολλά λάθη σας" είπε η έφηβη βουλευτής Γιάννα Τριανταφύλλου.
"Χρεώνετε το ίδιο αυτούς που έτρωγαν καρβέλια, με αυτούς που έτρωγαν ψίχουλα. Δεν κάνετε τον κόπο να βγείτε έξω στην κοινωνία", δήλωσε ένας τρίτος την ώρα που εισερχόταν στην αίθουσα ο πρωθυπουργός.


Στο διάλειμμα της συνεδρίασης ο Γιώργος Παπανδρέου κατέβηκε από τα έδρανα, έβγαλε φωτογραφίες και συνομίλησε με τους μαθητές.
Τα παραλειπόμενα της 16ης Συνόδου της Βουλής των Εφήβων εκμυστηρεύτηκαν στην εφημερίδα "Αδέσμευτος Τύπος" οι μαθητές της Β' Λυκείου που κάθισαν στα έδρανα της Βουλής το μεσημέρι της Δευτέρας. Έχοντας απέναντί τους τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και πλήθος βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, οι μαθητές "σκάναραν" τις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά τους απέναντι στα λεγόμενα των εφήβων δια βήματος της Βουλής, αλλά φαίνεται πως ούτε η περίφημη φράση "Μαζί τα φάγαμε; Δεν νομίζω", δεν τους συγκίνησε στην πραγματικότητα.


Δυστυχώς, η οξυμένη παρατηρητικότητα των εφήβων δεν λειτούργησε υπέρ των εκλεκτών μας στο Κοινοβούλιο, ενώ εξέθεσαν ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Αδέσμευτος Τύπος", ο ίδιος ο πρωθυπουργός εισήλθε στην αίθουσα του Κοινοβουλίου με μικρή καθυστέρηση, ενώ αυτό που ομόφωνα σημείωσαν οι μαθητές ήταν ότι ο κ. Παπανδρέου δεν παρατηρούσε καθόλου τα παιδιά, αντίθετα... ασχολούνταν με το κινητό και το iPad του.

Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα