«τρια χρονια μετα, δεν ξεχναμε»: οι εκδηλωσεις και κινητοποιησεις για τον παυλο φυσσα #killahp

Αντιφασιστικές οργανώσεις, δήμοι, σωματεία εργαζομένων, φορείς και άλλες κοινωνικές ομάδες, συμμετέχουν στο τριήμερο κινητοποιήσεων 17-18-19 Σεπτεμβρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από τη δολοφονία του Π. Φύσσα. Συγκέντρωση και πορεία, στις 18:00 το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στην οδό Παύλου Φύσσα, πρώην Τσαλδάρη στο Κερατσίνι, ενώ αντίστοιχες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλους δήμους της Αττικής και της Περιφέρειας.

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, αλλά και εκδηλώσεις μνήμης, πραγματοποιούνται, με αφορμή τα τρία χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του τραγουδιστή Παύλου Φύσσα,
από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Αντιφασιστικές οργανώσεις, δήμοι, σωματεία εργαζομένων, φορείς και άλλες κοινωνικές ομάδες, συμμετέχουν στο τριήμερο κινητοποιήσεων 17-18-19 Σεπτεμβρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών χρόνων από τη δολοφονία του Π. Φύσσα.

Ειδικότερα, πραγματοποιείται συγκέντρωση και πορεία, στις 18:00 το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στην οδό Παύλου Φύσσα, πρώην Τσαλδάρη στο Κερατσίνι, ενώ αντίστοιχες συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε άλλους δήμους της Αττικής και της Περιφέρειας.

Στο Κερατσίνι

Ειδικά στο Κερατσίνι, ο δήμος έχει προγραμματίσει τριήμερες εκδηλώσεις. Σήμερα το βράδυ (21:00) θα προβληθεί η ταινία «Το μίσος» ( CINE ΜΕΛΙΝΑ, Σωκράτους 65 Δραπετσώνα), αύριο Σάββατο στις 20:00 θεατρική παράσταση «Το αγόρι με τη βαλίτσα» από το 3ο ΓΕΛ Κερατσινίου (CINE ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, Βύρωνος & Χηλής, Χαραυγή) ενώ την Κυριακή στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ραπ συναυλία «Rap Monster Fest», στο Καστράκι -Δραπετσώνα (πλησίον ΗΣΑΠ).

Με αφορμή την επέτειο αυτή και τις εκδηλώσεις ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Χρήστος Βρεττάκος με μήνυμά του τονίζει:

«Πέρασαν 3 χρόνια, από εκείνη τη νύχτα που o συμπολίτης μας, Παύλος Φύσσας, δολοφονήθηκε από τους εγκληματίες της Χρυσής Αυγής γιατί πίστευε στα ιδανικά της ελευθερίας, της αλληλεγγύης και της δημοκρατίας και αντιμαχόταν το φασισμό μέσα από τα τραγούδια του.

Τρία χρόνια μετά, δεν ξεχνάμε και τιμάμε τη μνήμη του.
Keywords
Τυχαία Θέματα