Το "φαινομενο" πανος καμενος και ανεξαρτητοι ελληνες


Με ποια λογικη ρε παιδια αποτελει εναλλακτικη πολιτικη λυση ,ενα απο-κομμα του συστηματος,του οποιου τα πολιτικα στελεχη προερχονται απο τη Νεα Δημοκρατια,ενα κομμα δηλαδη που τοσα χρονια εναλλάσσετε στην εξουσια μαζι με το ΠΑΣΟΚ
και μας εφτασε στα σημερινα χαλια και αποτελεσματα.;;;
Για ποιο λογο αυτοι οι ανθρωποι,που τοσα χρονια δεν καταφεραν να κανουν το παραμικρο ωστε να αποτραπει η σημερινη κατασταση...να αποτελουν τους νεους μικρους αντιμνημονιακους σωτηρες της χωρας.....οταν τοσα χρονια με τις πολιτικες που ακολουθουσε το κομμα τους , ηταν σιγουρο πως θα μας εφερναν στις σημερινες καταστασεις.
Δεν γινεται τα προσωπα αυτα να μας μιλουν για "Ανεξαρτητους Ελληνες" οταν μεχρι και πριν απο λιγο καιρο, υπερασπιζονταν με παθος,το κομμα της Νεας Δημοκρατιας ,το οποιο αποδειχθηκε περιτρανα το τι ειδους κομμα ειναι....και το τι ρολο βαραγαν πολλα απο τα μελη και μεγαλοστελεχη του ,επι κυβερνησης Καραμανλη και επι προεδριας Σαμαρα.
Κομματα,τα οποια απαρτιζονται απο πληρως ανακυκλώσιμα ιδεολογικα προϊοντα (μελη) του υπαρχοντος συστηματος...δεν αποτελουν κινδυνο ουτε για την εξουσια ,ουτε και για κανεναν...ανεξαρτητα απο αυτα που λενε...
Ουσιαστικα ειναι παραμαγαζα των μεγαλων κομματων...τα οποια την "κρισιμη ωρα" και κατω απο "ειδικες συνθηκες" θα ενωθουν!!!
Επισης παρατηρήστε πως οι Ανεξαρτητοι Ελληνες δεν ειναι τυχαιο πως εχουν την υποστήριξη και ολων των Media που τοσα χρονια ηταν φιλικα προσκειμενα στη Νεα Δημοκρατια.
Μην τρωτε κουτοχορτο...
Αυτοι που λενε πως μπορουν να μας βγαλουν απο την κριση και το μνημονιο...ειναι οι ιδιοι που σε καμια περιπτωση δεν το ειχαν προβλεψει πως θα ερχονταν...αλλα δημιουργουσαν τις συνθηκες για να υπαρξει,με την πολιτικη τους σταση και τις επιλογες τους.
ΤΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΌ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
ΠΡΕΖΑ TV
28-3-2012
Keywords
Τυχαία Θέματα