Συνεχιζονται οι δολοφονιες των εμπλεκομενων στην υποθεση του noor 1

Τρεις ακόμη φόνοι στην περιοχή του Βοσπόρου στην Κωνσταντινούπολη αλλά και στο Αμστερνταμ που φαίνεται να συσχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την υπόθεση του δεξαμενοπλοίου «Noor 1» δημιουργούν νέα δεδομένα και φαίνεται να διευκρινίζουν πλήρως την ομιχλώδη υπόθεση μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης από τον Περσικό Κόλπο στην Ελλάδα το καλοκαίρι
του 2014. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν πλέον συγκεντρωθεί στο εξωτερικό, από τον Σεπτέμβριο του 2014 ως τις αρχές του 2015 συνολικά επτά φόνοι έχουν διαπραχθεί οι οποίοι αποδίδονται στον πόλεμο ξένων εμπόρων ναρκωτικών που είχαν «επενδύσει» στη μεταφορά των δύο τόνων ηρωίνης, η αξία της οποίας εκτιμάται ότι υπερβαίνει τα 50 εκατ. ευρώ. Μέσα από αυτόν τον κύκλο εγκληματικών ενεργειών και άλλες έρευνες φαίνεται να αποσαφηνίζεται το πολυσυζητημένο θέμα της χρηματοδότησης της αγοράς και της μεταφοράς της τεράστιας ποσότητας ναρκωτικών.

Ο ρόλος του «Ζυγού»

Η μεταφορά των δύο τόνων ηρωίνης από το Ντουμπάι στην Ελευσίνα με το μικρό δεξαμενόπλοιο «Noor 1» αποκαλύφθηκε στις αρχές του καλοκαιριού του 2014. Η υπόθεση αυτή εκδικάζεται τους τελευταίους μήνες από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά και η δίκη βρίσκεται στο στάδιο των απολογιών των 35 κατηγορουμένων.
Αρχή της ανάδειξης του «κύκλου του αίματος» στο εξωτερικό για την υπόθεση του «Noor 1» ήταν ένα βίντεο διάρκειας 16 δευτερολέπτων που βρέθηκε στο κινητό ενός κεντρικού κατηγορουμένου για την υπόθεση.
Keywords
Τυχαία Θέματα