Στο αρχειο μπαινουν οι καταγγελιες χαϊκαλη για δωροδοκια-πληρης επιβεβαιωση του πρεζα tv

--ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟ TWITTER ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΩΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΠΟΨΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
https://twitter.com/prezatv/status/546978917484343296
-ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΩΣ ΑΠΟΨΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, ΩΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
http://prezatv.blogspot.gr/2014/12/ptd_20.html
-ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΧΕΙΑ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΧΑΙΚΑΛΗΣ,ΟΥΤΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ.
ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

Στο αρχείο θέτει την υπόθεση Χαϊκάλη ο εισαγγελέας Εφετών, υιοθετώντας απ' ό,τι φαίνεται όλους τους ισχυρισμούς Αποστολόπουλου. Κρίνει ότι δεν συντρέχουν λόγοι άσκησης ποινικής δίωξης, βασίζοντας το σκεπτικό του στο ότι και ο Γ. Αποστολόπουλος είχε «παγιδεύσει» το χώρο της συνάντησης με κάμερες και μικρόφωνα. Επίσης, θεωρεί παράνομο το αποδεικτικό υλικό και ισχυρίζεται πως η Ασφάλεια δεν γνώριζε από πριν τα στοιχεία του προσώπου που θα εμφανιζόταν για να δώσει τα χρήματα στον Χαϊκάλη.

Η πορισματική έκθεση του εισαγγελέα Πάνου Παναγιωτόπουλου παραδόθηκε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών Ισίδωρο Ντογιάκο περί τις 19.00 και σε αυτήν αναφέρει ότι «δεν επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος έκρινε ότι το ηχογραφημένο και μαγνητοσκοπημένο υλικό που του παρέδωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είναι παράνομο και γι' αυτό δεν μπορεί να το χρησιμοποιήσει και βασίστηκε αποκλειστικά στις καταθέσεις των εμπλεκομένων μαρτύρων ή υπόπτων.
Keywords
Τυχαία Θέματα