Etoimazoyn πτερυγα vip στις φυλακες κυπρου...

Πτέρυγα VIP ετοιμάζεται στις Κεντρικές Φυλακές της Κύπρου. Σήμερα το Κακουργιοδικείο έκρινε ένοχους για απάτη με τουρκοκυπριακά ακίνητα,...
τον τέως Πρόεδρο της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου (CYTA) και πρώην βουλευτή του ΔΗΚΟ, Στάθη Κιττή, τον τέως Πρόεδρο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου
Α. Τσουρή, το κορυφαίο στέλεχος του ΑΚΕΛ Βενιζέλο Ζανέττο (μέλος Γραμματείας του Πολιτικού Γραφείου), και ακόμα δύο άτομα (ανώτεροι υπάλληλοι του Κτηματολογίου και της CYTA).

Όλοι οι καταδικασθέντες μεταφέρθηκαν στις φυλακές αναμένοντας την ανακοίνωση του ύψους της ποινής τους. Στις 31 Δεκεμβρίου οι δικηγόροι τους θα αγορεύσουν για μετριασμό της ποινής. Στις φυλακές βρίσκεται ήδη ο πρώην Κεντρικός Τραπεζίτης της Κύπρου Χριστόδουλος Χριστοδούλου για υπόθεση φοροδιαφυγής ενός εκ ευρώ που είχε εισπράξει από τον Έλληνα επιχειρηματία Μιχάλη Ζολώτα.

Σε μια άλλη εξέλιξη η Γενική Εισαγγελία της Κύπρου αναμένεται να ζητήσει σήμερα την άρση της ασυλίας του βουλευτή του Σοσιαλιστικού Κόμματος ΕΔΕΚ Φειδία Σαρίκα, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για χρηματισμό του από εργολάβους την περίοδο που ήταν δήμαρχος Πάφου. Για την ίδια υπόθεση κρατείται ο τέως Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι όλων των κομμάτων. Σήμερα συνελήφθη και ο επικεφαλής της ομάδας δημοτικών συμβούλων του ΑΚΕΛ Γ. Σιαηλής.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμα μία έρευνα για στημένους αγώνες στο κυπριακό πρωτάθλημα με καταγγελίες του διεθνούς διαιτητή Μάριου Παναγή. Ο διαιτητής μεταξύ άλλων φέρεται να έχει αναφέρει στους ανακριτές ότι αρχηγός πολιτικού κόμματος καθόριζε και ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν.
Keywords
Τυχαία Θέματα