Προσφυγες: μας κλεβουν με την απειλη οπλων αδιστακτοι έλληνες λιμενικοι -διαδωστε το-

Σε απίστευτες καταγγελίες κατά ανδρών του Λιμενικού Σώματος προχώρησαν πρόσφυγες που προσπαθούσαν να φτάσουν με βάρκες στην Ελλάδα.

Ισχυρίζονται πως μασκοφόροι ένοπλοι των ένοπλων ειδικών δυνάμεων της ελληνικής ακτοφυλακής έχουν μετατραπεί σε πειρατές και ληστεύουν τους πρόσφυγες σε πλοία στη μέση της Μεσογείου. Μοιράστηκαν τις συγκλονιστικές ιστορίες τους στη MailOnline, κάνοντας λόγο για οπλισμένους κουκουλοφόρους "κομάντος" που προχώρησαν σε δεκάδες επιθέσεις στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα
κατά τη διάρκεια Ιουλίου και Αυγούστου.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως καταγγέλλουν, οι πειρατές έφυγαν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ που οι μετανάστες είχαν πάρει μαζί τους αναζητώντας μια καλύτερη ζωή στην Ευρώπη.
Τα θύματα αναφέρουν πως οι μυστηριώδεις δράστες, που είναι ανοιχτόχρωμοι και μιλούν αγγλικά και ελληνικά, τους χτυπούσαν με ραβδιά και τους έσκιζαν τα ρούχα και τα εσώρουχα για να βρουν τυχόν κρυμμένα κινητά τηλέφωνα και χρήματα προτού κλέψουν τους κινητήρες των βαρκών τους. Στη συνέχεια έσκιζαν και άνοιγαν μια τρύπα στη βάρκα, εγκαταλείποντάς τους στην τύχη τους. Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις οι πρόσφυγες εξαναγκάστηκαν να πέσουν στο νερό.
Keywords
Τυχαία Θέματα