Πανος καμμενος: ένας εθνικιστης λαϊκιστης υπουργος άμυνας επιτιθεται στον πολιτισμο για χαρη του μιλιταρισμου!

Ποιος να το πίστευε ότι θα έπρεπε να έρθει η συστημική Αριστερά στην εξουσία για να γίνει μια τόσο χυδαία επίθεση τον πολιτισμό. Ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στην Real News εξηγεί ότι τα 60 εκατομμύρια που απαιτούνται για την επιστροφή των χρημάτων στους εν ενεργεία τουλάχιστον είναι “το 50% απ΄ όσα έδωσε ο κ.Σαμαράς με μια τροπολογία -την πέμπτη τροπολογία μέσα σε
λίγο καιρό- για το Μέγαρο Μουσικής”! Και ο ΥΕΘΑ προσθέτει: “Το Μέγαρο Μουσικής μπορεί να περιμένει. Οι οικογένειες στρατιωτικών, των εν ενεργεία και των αποστράτων, έχουν φθάσει πλέον στα όρια της εξαθλίωσης”.

Νομίζουμε ότι οφείλεται μια απάντηση στον Πάνο Καμμένο ο οποίος δεν είναι χθεσινός στην πολιτική.

Υπήρξε σημαντικό στέλεχος για σειρά ετών της ΝΔ που χρυσοπλήρωσε με το στέρημα του λαού μας και ικανοποίησε όλες τις απαιτήσεις του συγκροτήματος Λαμπράκη. Ο Πάνος Καμμένος υπήρξε Υπουργός Ναυτιλίας της κυβέρνησης Καραμανλή και στέλεχος του κόμματος εξουσίας που μαζί με το ΠΑΣΟΚ οδήγησαν στην Πτώχευση, την οποία ακολούθως φόρτωσε στον εργαζόμενο λαό! Να τους θυμίσουμε λοιπόν «το σκάνδαλο μετά μουσικής είναι διαχρονικό και σχετίζεται φυσικά με τη δύναμη και τις γνωριμίες που είχε ο Λαμπράκης με το πολιτικό σύστημα. Το Μέγαρο Μουσικής, η βιτρίνας της διαπλοκής στην Ελλάδα, πήρε το 2003 επί κυβερνήσεων Σημίτη δάνειο 150 εκατ. ευρώ για 25 χρόνια. Το 2007, επί κυβερνήσεως Καραμανλή πήρε άλλα 95 εκατ. ευρώ για να έρχεται η κυβέρνηση Παπανδρέου και ο Γ. Παπακωνσταντίνου να αναλάβει την αποπληρωμή των δανειακών υποχρεώσεων του Μεγάρου διότι δεν μπορούσε να πληρώσει τις δόσεις. Και μετά ήρθε ο Σαμαράς»!

Ο Πάνος Καμμένος και η υπόλοιπη ηγεσία του ΥΕΘΑ, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ήσυχος και Τόσκας εμφανίζονται να αγωνιούν για την αποκατάσταση των εισοδημάτων των στρατιωτικών, που δεν βρίσκονται εξάλλου στα έγκατα της κοινωνικής αβύσσου. Αντίθετα, στρατιωτικοί-δυνάμεις καταστολής-δικαστές είναι οι μόνοι που θα δουν τα εισοδήματα τους να αποκαθίστανται στην προ Μνημονίου εποχή, ενώ θα πάρουν και αναδρομικά, καθώς κρίθηκε από το ΣτΕ ότι αυτοί που αποτελούν το βαθύ κράτος και επειδή επιτελούν αυτό το έργο, πρέπει να περάσουν αλώβητοι την κρίση.
Keywords
Αναζητήσεις
καμμενος εθνικιστης
Τυχαία Θέματα