Πανελλαδικο συλλαλητηριο της πανελληνιας ομοσπονδιας πενταετους υποχρεωσης και συμβασιουχων πυροσβεστων ( π.ο.π.υ.συ.π.) την πεμπτη 2 μαρτη 2017 και ωρα 09:00 το πρωι στο συνταγμα

Οπως αναφερει το δελτιο τυπου:
Αγαπητοί Συνάδελφοι, αγαπητές Συναδέλφισσες,
την μαύρη και αποφράδα ημέρα της 10 Φλεβάρη 2017 για την Δημοκρατία και τον πολύπαθο κλάδο μας ο ανάλγητος και ανειλικρινής Τόσκας και η παρέα του ( Καπάκης, Καπέλιος και όσοι άλλοι εμπλέκονται π.χ. Γεροβασίλη ) δρώντας με ένα τρόπο ΠΑΡΑΝΟΜΟ ποδοπάτησαν το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, αφού δεν μονιμοποιήθηκαν στην ώρα τους οι 2100 περίπου συνάδελφοι και συναδέλφισσες, που το δικαιούνται.
Στις 16 Φλεβάρη 2017
΄΄ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΄΄ αυτήν την ΠΑΡΑΝΟΜΗ πράξη, αυτή την ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ στον ναό της Δημοκρατίας, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με την ψήφιση του γνωστού νομοθετικού εκτρώματος ( τροπολογία ), που εκδόθηκε ως ΦΕΚ σήμερα.
Από δω και μπρος είναι αδύνατο μέσα σε ένα τέτοιο πολιτικό περιβάλλον, που ΄΄ όζει΄΄ αστάθειας, παραπλάνησης, ψεύδους, αυθαιρεσίας και παρανομίας να επαναπαυόμαστε, ότι θα έχουμε διασφαλισμένη την εργασία μας στο Πυροσβεστικό Σώμα, αφού πολύ εύκολα ένα ΦΕΚ θα αναιρεί ένα άλλο ΦΕΚ .
Keywords
Τυχαία Θέματα