Νεκρος φανταρος στο γυθειο λογω πνευμονιας...ακομη μια κρατικη δολοφονια...

ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2015...ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ...ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΛΟΓΩ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ.
Το έχουμε πει, το έχουμε γράψει, το διαδηλώσαμε έξω από το ΚΕΝ Θήβας.
Η σημερινή κυβέρνηση και προσωπικά ο νέος ΥΕΘΑ
ευθύνονται προσωπικά για τις δραματικές συνθήκες που βιώνουν οι φαντάροι.
Ο Πάνος Καμμένος ετοιμάζεται να κάνει τη μεγαλύτερη και ακριβότερη μιλιταριστική και εθνικιστική φιέστα στις 25 Μαρτίου, να κατεβάσει τανκς, μπάντες και να μοιράσει 10.000 σημαίες αλλά οι στρατιώτες δεν έχουν νερό να πιουν, δεν έχουν φαγητό να φάνε, δεν έχουν καθόλου καθαριστικά και η υγεία τους απειλείται. Δύο κρούσματα μηνιγγίτιδας είχαμε μέσα σε 10 μέρες στην ίδια μονάδα των Ειδικών Δυνάμεων!
Τώρα πλέον, αυτό που όλοι φοβούνταν, αλλά δεν έκαναν τίποτε να το αποτρέψουν, έγινε. Συνάδελφος που υπηρετούσε στο 3o ΤΑΓΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΑΓΕΙΡΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ στο ΓΥΘΕΙΟ σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ νοσηλευόταν για δύο βδομάδες με πνευμονία.
Φυσικά και για αυτό το δραματικό γεγονός το ΓΕΣ δεν έβγαλε ανακοίνωση.
Το απέκρυψε!
Αλλά ο Στρατός του Καμμένου, του Ήσυχου και του Τόσκα επίσης σταμάτησε να δίνει φάρμακα στους συναδέλφους φαντάρους που αντιμετωπίζουν χρόνιες και επικίνδυνες παθήσεις.
Στρατιώτης που περνά εκπαίδευση ΣΠΕΝ στο Μηχανικό ζήτησε από την γιατρό αξιωματικό να του δώσει το απαραίτητο για την αντιμετώπιση της ασθένειας του φάρμακο ΙΝΕΤΖΙ 10/20, αλλά του απάντησε ότι δεν μπορεί να του το δώσει και του πρότεινε να πάει να αγοράσει το φάρμακο, που κοστίζει 50 ευρώ, σε ένα φαρμακείο της πόλης.
Keywords
Αναζητήσεις
φαντάρος νεκρός από πνευμονία, νεκροι φανταροι στον εβρο
Τυχαία Θέματα