Μμε και αντιπολιτευση σπερνουν τον πανικο - κοσμος αδειαζει ατμs και supermarkets #greferendum

Χωρις ελεος και προηγουμενο συνεχιζεται η προπαγανδα των Ελληνικων και ξενων ΜΜΕ κατα της αποφασης της Ελληνικης κυβερνησης να διεξαγει δημοψηφισμα ωστε ο Ελληνικος λαος να αποφασισει εαν ειναι υπερ η Κατα του νεου μνημονιου και των νεων φοροεισπρακτικων μετρων.
Για πρωτη φορα βλεπουμε απροκαλυπτα το
ολοκληρωτικο προσωπο τοσο των δανειστων που αποτελουν παρακλαδια Τραπεζων, οσο και των υπαλληλων τους,που δεν ειναι αλλοι απο τα media και τους κατα αλλα δημοκρατικα εκλεγμενους πολιτικους.

ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

Η προπαγανδα κερδιζει προς το παρον σε αρκετους τηλεκαημενους που πηγαινουν στα ΑΤΜ και βγαζουν το ανωτατο ποσο που μπορουν, με αποτελεσμα αρκετα μηχανηματα να εχουν ξεμεινει απο ρευστο.Το κακο της υποθεσης ειναι πως η τροφοδοσια τους θα γινει ξανα απο τη Δευτερα με οτι αυτο συνεπαγεται.
Μαλιστα η Alpha Bank απο χθες στις 11μμ,εχει βαλει καποιες παραμετρους στις συναλλαγες της μεσω e-banking χωρις να εξηγει τους λογους ενω καποια απο τα ΑΤΜ της δεν λειτουργουν καθολου.

Αναλογος "πανικος" και στα supermarkets με κοσμο να ψωνιζει ειδη πρωτης αναγκης λες και παμε για πολεμο.
Μαλιστα συμφωνα με πληροφοριες καποια καταστηματα παρουσιαζουν τεχνικες ελλειψεις σε προιοντα ωστε απο τη Δευτερα να τα υπερτιμολογησουν.

Τις επομενες μερες αν συνεχιστει αυτη η κατασταση θα ζησουμε ακραια τεχνικα σκηνικα,σε τραπεζες,supermarkets και βενζιναδικα με κοσμο σε παρακρουση να ξεφευγει εντελως...βλεπε τσακωμους κτλ.

ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ...ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ , ΕΙΤΕ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΤΑΣΗ...
ΕΙΔΗ Η "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΑΠΟ ΧΘΕΣ...
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.
ΩΣ ΠΡΕΖΑ TV ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.

ΠΡΕΖΑ TV
27-6-2015
Keywords
Τυχαία Θέματα