Δημοσιογραφοι και αντιπολιτευση στηνουν σκηνικο καταστροφης της χωρας τις επομενες μερες #dimopsifisma

Σκηνικο καταστροφης της χωρας θα στησουν απο σημερα τα κομματα της αντιπολιτευσης μεσω των αντιπροσωπων τους, καθως επισης και τα Μεσα Μαζικης εξημερωσης,αναφορικα με την διενεργεια δημοψηφισματος την επομενη Κυριακη 5 Ιουλιου,μια πραξη που μονο ως Δημοκρατικη μπορει να χαρακτηριστει καθως ο λαος παιρνει την κατασταση και τις αποφασεις στα χερια του.

Συμφωνα με πληροφοριες
απο σημερα,ολοι οι Βουλευτες της αντιπολιτευσης θα βγαινουν στα ΜΜΕ και θα προπαγανδιζουν πως το βασικο ερωτημα του δημοψηφισματος ειναι ευρω ή δραχμη και πως εαν ψηφισουμε οχι στα σκληρα φοροεισπρακτικα μετρα που θελουν οι δανειστες, ουσιαστικα υπογραφουμε την καταδικη μας.

Παραλληλα θα συνεχιζεται η προπαγανδα περι περιορισμου αναλυψεων των καταθεσεων με πλαφον (capital control) ενω θραυση θα κανουν ρεπορταζ του τυπου ουρες στα ΑΤΜ και ελλειψεις σε βασικα προϊοντα στα supermarkets και στα φαρμακεια.

Οι εποχες ειναι υπουλες.
Συνεπως ενεργοποιηστε την κριτικη σας σκεψη και διαβαστε πισω απο τις ειδησεις που σας πλασαρουν.
Η προπαγανδα ειναι σε απολυτο οργασμο ωστε να πνιξει οτιδηποτε δημοκρατικο εχει μεινει.

-ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ-

ΠΡΕΖΑ TV
27-6-2015
Keywords
Τυχαία Θέματα