Μινως κυριακου: «τρια καναλια σηκωνει η ελληνικη αγορα» #δημοπρασια_αδειων

Συντάκτης: Δημήτρης Κανελλόπουλος
Λίγο πριν από τη δημοπρασία για την αδειοδότηση των τεσσάρων τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας ελεύθερης λήψης, η «Εφ.Συν.» συνεχίζει την παρουσίαση του προφίλ των εννιά διεκδικητών, με τα ονόματα των Κυριακού.

Πάμε πολύ πίσω, στο 1999, τότε που ο Μίνως Κυριακού έδινε συνέντευξη στο ΒΗΜΑgazino και στον Θανάση Λάλα.

Από εκείνες τις συνεντεύξεις του Λάλα, αν θυμάστε, στις οποίες ο συνεντευξιαζόμενος στο τέλος ευχαριστούσε με... λυγμούς τον δημοσιογράφο,
λέγοντάς του πόσο καλός ήταν (ο δημοσιογράφος) και πόσο καταπληκτικά πέρασε μαζί του (ο συνεντευξιαζόμενος): «Τρία κανάλια το πολύ σηκώνει η ελληνική αγορά. Εγώ ξέρω ότι μια χώρα με 250 εκατομμύρια πληθυσμό, όπως είναι η Αμερική, έχει τέσσερα, για να μην πω τριάμισι, παναμερικανικά κανάλια» δήλωνε ο κ. Κυριακού.

Και αν, σωστά, μου αντιτείνετε πως έχουν αλλάξει πια τα πράγματα, ας δούμε τι έλεγε και ο Θοδωρής Κυριακού (ο υιός), πολύ αργότερα, κατά την παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 για την περίοδο 2011-2012: «Η ελληνική τηλεοπτική αγορά καλείται να αντιμετωπίσει ακόμη ένα σοβαρό πρόβλημα: την υπερπληθώρα των καναλιών. Διαθέτοντας σήμερα περισσότερα απ’ όσα μπορεί να αντέξει, καταλήγει ένας κλάδος που εδώ και χρόνια, αθροιστικά, είναι ζημιογόνος. Η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί χωρίς επιπλέον απώλειες».
Keywords
Τυχαία Θέματα