Με αποφαση τροϊκασ-δντ,δινουν το ταιδεπ σε ξενους τεχνοκρατες,ωστε να πουλησουν αυτοι,τη δημοσια περιουσια!!!

Του ∆ηµήτρη Μαρκόπουλου
-Η έκθεση του Ευρωπαϊκού Μηχανισµού Σταθεροποίησης (ESM) που ζητά οι αποκρατικοποιήσεις να φύγουν από το ΤΑΙΠΕ∆ και να πάνε στα χέρια ξένων τεχνοκρατών µε έδρα εκτός Ελλάδας.
-Η πώληση και η αξιοποίηση της δηµόσιας περιουσίας, είτε πρόκειται για επιχειρήσεις είτε για ακίνητα και γη, διεκδικούνται πλέον ανοιχτά από τους δανειστές, καθώς θεωρούν ότι το ΤΑΙΠΕ∆ δεν έχει πετύχει αυτά που όφειλε και γι’ αυτό επεξεργάζονται σχέδιο ανάθεσης σε ξένους µάνατζερ.
-Σύµφωνα µε απόρρητη έκθεση του Ευρωπαϊκού
Μηχανισµού Σταθεροποίησης (ESM) µε ηµεροµηνία 11 Ιουνίου 2013, είναι έτοιµο το σχέδιο µε βάση το οποίο η περιουσία του ΤΑΙΠΕ∆ θα περάσει σε έναν νέο οργανισµό µε έδρα το εξωτερικό και στον οποίο τον πρώτο και τελευταίο λόγο θα έχουν ξένοι µάνατζερ, στους οποίους θα αναφέρεται η διοίκηση του ΤΑΙΠΕ∆. Ο νέος οργανισµός θα µπορεί να κάνει προπώληση περιουσιακών στοιχείων του Ελληνικού ∆ηµοσίου, µε τα λεφτά να πηγαίνουν απευθείας στον λογαριασµό για το ελληνικό χρέος, θα µπορεί να ιδρύει θυγατρικές στο εξωτερικό, στις οποίες θα µεταβιβάζει περιουσιακά στοιχεία προς πώληση, χωρίς να έχει οποιαδήποτε ανάµιξη η ελληνική κυβέρνηση. Η εισηγητική έκθεση του ESM παραδόθηκε στην ελληνική κυβέρνηση από την τρόικα τον περασµένο Ιούνιο. Στην ουσία, η εφαρµογή αυτής της εισήγησης, αναφέρει ανώτερο κυβερνητικό στέλεχος, αποτελεί ένα κατασχετήριο της δηµόσιας περιουσίας από τους δανειστές προκειµένου να εξασφαλίσουν τα χρήµατά τους, αλλά µε νοµιµοφανές περιτύλιγµα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
ΠΡΕΖΑ TV
24-8-2013
Keywords
Τυχαία Θέματα