Μαρτυρια στο indymedia δειχνει μελη της original εξαρχειων (αεκ),να ειναι πισω απο την επιθεση κατα μεταναστων στη πλατεια


5 αεκτζηδες αφου την πεσαν στους πακιστανους στην στουρναρη μετα ανεβηκαν πλατεια και λεγαν ασυναρησιες τυπου 'μην ξανακουσουμε βλακειες για πακιστανους' , 'ναι ρε ηρθαμε και στην πλατεια μουνια' χτυπησαν 1 συντροφο που τους την ειπε απο οσο καταλαβα και ελεγαν "να παει να γαμηθει το καφενειο και το βοξ αυριο θ ρθουμε 100"... λοιπον αυτα τα αρχιδια χτυπησαν πολυ ασχημα ενα πακιστανο στο κεφαλι και η κατασταση του ειναι κρισιμη..
ηρθε ασθενοφορο και
μετα σκασαν ματ και διας και εγιναν προσαγωγες..δεν κανω κανενα σχολιο γτ δεν εχει νοημα εφοσον τ ανεχομαστε αυτα τ γεγονοτα τοσο καιρο γτ θ ηταν γκρινια και το μονο που χρειαζεται ειναι ν κατανοησουμε τι συμβαινει στα εξ. και ν δρασουμε αμεσα..
Είναι προφανές ότι όπου δεν φτάνει το χέρι της αστυνομίας φτάνει το χέρι του οργανωμένου εγκλήματος, είναι νομίζω ώρα να όλος αυτός ο κόσμος που δίνει τόσους αγώνες καθημερινά να σταματήσει να ανέχεται νταβατζηλίκια, εμπόριο ναρκωτικών και οπαδιλίκια μες το σπίτι του
....
ηταν οι μπραβοι που τοσα χρονια πουλανε προστασια στα μαγαζια της περιοχης. καποια παρεξηγηση ξεκινησε με τους πακιστανους για τα χρηματα που διακινουνται με τα τσιγαρα και εγινε οτι εγινε. χτυπησαν μαλιστα και συντροφο στο καφενειο. βρηκαν αφορμη και οι μπατσοι να δηλωσουν παρουσια. τους συγκεκριμενους μπραβυς τους βρισκεις καθε πρωι στη γωνια στουρναρη και κανιγγος.
....

Καιρό τώρα στα Εξάρχεια υπάρχει μια άτυπη ομερτά γύρω από τα μπραβάκια περιξ της πλατείας.
Τις τελευταίες μέρες έχουμε φει διάφορες ομάδες από τέτοιους να ενεργούν με την προφανή συγκάλυψη των μπάτσων.
Το σημερινό σκηνικό έγινε από τύπους γνωστούς συην περιοχή και που ανήκουν στον σύνδεσμο της ΑΕΚ. Πήγαν να ζητήσουν προμηθεια από τους πωλητές τσιγάρων της Στουρνάρη, όταν οι τελευταίοι αρνήθηκαν ξεκίνησαν οι απειλές και τελικά η συμπλοκή με έναν, μάλλον πακιστανό, να είναι βαριά τραυματισμένος.
Οι τύποι βρίζανε με ρατσιστικά επίθετα τους μετανάστες και όντως χτυπήσανε σύντροφο με καδρόνι στο κεφάλι που πήγε απλά να ηρεμήσει την κατάσταση απείλώντας μάλιστα ότι θα επιτεθούν στο Βοξ λέγοντας ότι η περιοχή τους ανήκει.
Θα ήταν λάθος να πάρει η μπάλα όλους τους Αεκτζήδες και όλο τον σύνδεσμο καθώς υπάρχουν πολλά αξιόλογα άτομα εκεί μέσα, αλλά από την άλλη δεν θα έπρεπε να ανέχονται κάποια τσουτσέκια να τους χρησιμοποιούν για να κάνουν τις "δουλίτσες" τους.
Έφτασε η στιγμή να δωθεί ένα τέλος σε αυτό που ονομάζεται (λανθασμένα κατα την άποψή μου, αλλά δεν έχει σημασία) κοινωνικός κανιβαλισμός..

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1459047
ΠΡΕΖΑ TV
25-2-2013
Keywords
Τυχαία Θέματα