Λουκετο στην ελλαδα

Η ΕΡΤ ήταν μόνο η αρχή. Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο σε ολόκληρη την Ελλάδα και "χτυπάει" στους ευαίσθητους τομείς της υγείας και της παιδείας.
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ: Κλείνουν (για αρχή) 5 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Από Αθήνα και Θεσσαλονίκη
ξεκινά το υπουργείο Υγείας για να εξευµενίσει την τρόικα
Νέο καίριο πλήγµα στη δηµόσια υγεία αποτελεί η δροµολογηθείσα απόφαση του υπουργείου υγείας να βάλει, µέχρι και τα µέσα του καλοκαιριού, λουκέτο σε τέσσερα νοσοκοµεία της Αθήνας και ένα της Θεσσαλονίκης.
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ: Αφήνουν τα νησιά χωρίς φάρμακα
Τα µνηµόνια της καταστροφής θερίζουν και τα φαρµακεία.
Ανάστατοι οι κάτοικοι, φόβοι ενόψει και της θερινής περιόδου
Λουκέτο και στα φαρµακεία των ελληνικών νησιών, που ενόψει καλοκαιριού θα κληθούν να εξυπηρετήσουν χιλιάδες παραθεριστές, απειλεί να βάλει η «αλάνθαστη» -υποτίθεται- συνταγή των µνηµονίων, που µε πίστη εφαρµόζει η ελληνική κυβέρνηση.
ΣΧΟΛΕΙΑ: Καταργούν (τουλάχιστον) 161 δημοτικά και νηπιαγωγεία
Καταργήσεων και συγχωνεύσεων συνέχεια για σχολικές µονάδες πανελλαδικά.
800 συγχωνεύσεις το 2011, 128 το 2012!
Καυτό από άποψη κινητοποιήσεων αναµένεται το φετινό καλοκαίρι, ύστερα και από τις πρώτες καταργήσεις και συγχωνεύσεις 161 δηµοτικών και νηπιαγωγείων πανελλαδικά για το σχολικό έτος 2013-2014 που είδαν το φως της δηµοσιότητας. Ολα αυτά την ώρα που, σύµφωνα µε επίσηµα στοιχεία, το 2011 καταργήθηκαν µετά συγχωνεύσεων 800 σχολικές µονάδες και το 2012, 128.
Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει τα σκοτεινά σχέδια τους που βρίσκονται ήδη σε πλήρη εφαρμογή.
Δείτε αναλυτικούς πίνακες με τα λουκέτα που έρχονται να ρημάξουν ακόμη περισσότερο την ήδη αποδυναμωμένη Παιδεία μας και το σχέδιο τους για περαιτέρω συρρίκνωση του βασικού δικαιώματος στη δημόσια Υγεία.
Μη χάσετε αυτό το Σάββατο Το ΧΩΝΙ
ΠΡΕΖΑ TV
22-6-2013
Keywords
Τυχαία Θέματα