Εξαφανιστηκε δικογραφια που ''καιει'' τους χρυσαυγιτες μιχο και λαγο

Μέσα σε λίγα λεπτά, τα πρωτοπαλίκαρα του ναζιστικού μορφώματος είχαν σπάσει ό,τι είχαν βρει μπροστά τους και είχαν επιτεθεί με... ανδρεία σε έναν δάσκαλο Αγγλικών που πραγματοποιούσε μάθημα σε ανήλικους. Το Τάγμα Εφόδου είχε δράσει υπό την καθοδήγηση των Γιάννη Λαγού και Νίκου Μίχου, οι οποίοι ήταν παρόντες. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τούς είχε συλλάβει να αποχωρούν με αυτοκίνητο και μηχανή.
Για το βίαιο περιστατικό είχε σχηματιστεί δικογραφία από την Κρατική Ασφάλεια και από την έρευνα είχε προκύψει ότι το όχημα που είχαν χρησιμοποιήσει οι χρυσαυγίτες, το οποίο είχε καταγραφεί και απαθανατιστεί
από μάρτυρες, ήταν καταχωρισμένο στον στόλο της Βουλής. Επίσης, κατά την προκαταρκτική έρευνα είχαν ταυτοποιηθεί έξι δράστες, ανάμεσά τους και ο πυρηνάρχης Πειραιά αλλά και χρυσαυγίτες που είναι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Φύσσα.
Μολονότι υπήρξε πλούσιο αποδεικτικό υλικό και στοιχεία για την επίθεση και τους πρωταγωνιστές της, όπως αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής», η δικογραφία... έκανε φτερά, ως διά μαγείας. Δεν βρέθηκαν παρά αντίγραφά της, τα οποία τώρα εξετάζονται ξανά με κατεπείγουσα διαδικασία, προκειμένου να βρεθούν οι φυσικοί αυτουργοί της επίθεσης. Τις επόμενες μέρες, μάλιστα, θα σταλεί στη Βουλή, προκειμένου να ζητηθεί άρση ασυλίας των δύο χρυσαυγιτών βουλευτών Γ. Λαγού και Ν. Μίχου.
Keywords
Τυχαία Θέματα