Αποκαλυψη: ο στουρναρας μεθοδευει αδεια τραπεζης στα κορακια!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΣΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το σκοτεινό πρόσωπο της μεταπολίτευσης που ο Σαμαράς έχρισε διοικητή της ΤτΕ, σχεδιάζει
να δώσει άδεια τραπέζης στον διαβόητο Πόλσον! Ναι, το «κοράκι» του ΔΝΤ, που πόνταρε στην χρεοκοπία της Ελλάδας, όπως κάνει σε καθε χώρα που «παρεμβαίνει» το ΔΝΤ.
Την ώρα λοιπόν που η κυβέρνηση υποτίθεται πως δίνει μάχη για τα κόκκινα δάνεια και την προστασία των περιουσιακών στοιχείων των δανειοληπτών, ο Στουρνάρας φαίνεται ότι βρήκε την λύση να εξυπηρετήσει τους καρχαρίες των αγορών, ερήμην διαπραγμάτευσης, συζητήσεων με τους θεσμούς και αξιολόγησης. Μεθοδεύει να δώσει την άδεια της Credicom, θυγατρικής της Crédit Agricole με μπροστινό μάλιστα άλλο ένα «διαμάντι» του τραπεζικού συστήματος: τον Άνθιμο Θωμόπουλο, τ. Διευθύνοντα Σύμβουλο της Πειραιώς, ο οποίος μάλιστα έφυγε κακήν κακώς, κοντεύουντας να οδηγήσει την τράπεζα σε εκκαθάριση.
Keywords
Τυχαία Θέματα