Ερωτηματικα για τα σωματεια ασφαλισμενων της ασπις

Σημαντικά ερωτήματα με έναν εκ των συλλόγων των ασφαλισμένων της ΑΣΠΙΣ, προκύπτουν την ώρα που ξεκινούν οι διανομές χρημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επίμαχος σύλλογος είχε εισπράξει χρήματα από ασφαλισμένα μέλη του για να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την προάσπιση των συμφερόντων τους, ώστε μεταξύ των άλλων να είναι μέρος στις τυχόν διανομές που θα γίνονταν. Πρόκειται για αρκετά μεγάλο ποσό εάν αναλογιστεί κανείς ότι για την υπόθεση καταβλήθηκαν χιλιάδες 100ευρα από μέλη του.

Ωστόσο η κατάσταση
φαίνεται πως περιπλέκεται καθώς το φως της δημοσιότητας βλέπουν καταγγελίες πως αφενός δεν προχώρησαν στην αναγγελία για τα μέλη του 10, αφετέρου υπήρξαν προτροπές να μην κάνουν αναγγελίες και ότι θα είναι μέσα ούτως ή άλλως στις διανομές, παρά την περί του αντιθέτου πρόβλεψη του νόμου.

Αποτέλεσμα ήταν όσοι ασφαλισμένοι δεν έχουν αναγγελθεί να μην βρίσκονται στους πίνακες διανομής ενώ σχετικές δικαστικές αποφάσεις έχουν ήδη εκδοθεί. Έτσι πολλά μέλη του Συλλόγου που δεν αναγγέλθηκαν βρέθηκαν εκτός διανομών, με την πορεία των χρημάτων που έχουν καταβάλει να αγνοείται.
Keywords
Τυχαία Θέματα